Δολοφονία Μοσχάτο: Τι είπε στους αστυνομικούς η μοιραία γυναίκα

Δολοφονία Μοσχάτο: Τι είπε στους αστυνομικούς η μοιραία γυναίκα

Απαντήσεις για το πώς ο παραολυμπιονίκης έφτασε μέχρι το έγκλημα, σκοτώνοντας έναν 39χρονο μέσα στο κατάστημα ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε στο Μοσχάτο, προσπαθούν να βρουν οι Αρχές.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση κλήθηκε να δώσει κατάθεση η εν διάσταση σύζυγος του θύματος, η οποία διατηρούσε σχέση το τελευταίο διάστημα με το δράστη. Η ίδια δεν μπόρεσε εξηγήσει το έγκλημα και είπε στους αστυνομικούς για τον απότομο χαρακτήρα του πρώην συζύγου της και τους συχνούς καυγάδες και αντιπαραθέσεις που είχαν, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του κοινού βίου τους, αλλά και όσο ήταν σε διάσταση.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, δράστης και θύμα γνωρίζονταν πριν ακόμη αυτοί χωρίσουν, αφού τα σπίτια τους ήταν απέναντι το ένα από το άλλο και περιέγραψε το θύμα ως άκρως βίαιο, με εκρήξεις θυμού που έφταναν πολλές φορές και στο να ασκήσει βία σε βάρος της.

“…. μια από τις φορές που έφτασε μέχρι τη βία ήταν όταν είχα πάει να συζητήσουμε για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θύμωσε παρά πολύ και αφού με χτύπησε, δεν με άφηνε να φύγω από το σπίτι και μου έλεγε ότι θα με κρατήσει εκεί με τη βία. Όταν κατάφερα να φύγω πήγα στο αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου όπου του κατέθεσα και μήνυση …”

Μάλιστα η μήνυση αυτή ήταν και η αφορμή για να αφαιρεθεί από το θύμα η άδεια οπλοφορίας που είχε.

Η γυναίκα έλεγε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην σύζυγός της ζήλευε πολύ το δράστη και πολλές φορές μιλούσε άσχημα για αυτόν αφήνοντας και λεκτικές απειλές.

Η γυναίκα εργαζόταν στο ξενοδοχείο που είχε ο πρώην σύζυγός της μέχρι την ημέρα που άρχισε να υπολειτουργεί, καθώς το θύμα ήρθε σε ρήξη και με τους συνεταίρους του και η επιχείρηση άρχισε να βουλιάζει.

Πάντως ο δράστης είπε στους αστυνομικούς, ότι μετά το έγκλημα μπήκε στο αυτοκίνητο του πήγε πρώτα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου έμεινε λίγη ώρα, μετά στο Ταε Κβο Ντο και αργότερα κατέληξε στο σπίτι του, όπου περίμενε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Την ίδια ώρα καμία πειστική απάντηση δεν κατάφερε να δώσει στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν ο παραολυμπιονίκης στο γιατί έκλεισε όλες τις κάμερες ασφαλείας που έχει στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, λίγο πριν αρχίσει ο διαπληκτισμός με το θύμα, που κατέληξε στο έγκλημα.

Αυτό το στοιχείο το είχαν διαπιστώσει αμέσως μόλις έφτασαν στο κατάστημα οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών και βρήκαν νεκρό τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου.

Ο παραολυμπιονίκης μπορεί να περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς έφτασε στο έγκλημα πυροβολώντας το θύμα του με ένα παράνομο όπλο που είχε πάντα στο καροτσάκι του, όμως δεν απάντησε με σαφήνεια αν ήταν τόσο προμελετημένο το έγκλημα που φρόντισε ο ίδιος να μην καταγραφεί τίποτα στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Πηγή: cnn.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.