Πόλεμος ανακοινώσεων για τους κωπηλατικούς αγώνες

Πόλεμος ανακοινώσεων για τους κωπηλατικούς αγώνες

Διευκρινιστική  ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Καστοριάς αναφορικά με το θέμα των κωπηλατικών αγώνων και τον καθαρισμό της λίμνης.

Η ανακοίνωση επισημαίνει: «Τo ενδιαφέρον του Δήμου Καστοριάς για τους κωπηλατικούς αγώνες είναι σε κάθε περίπτωση αποδεδειγμένο και εκφράζεται από την άψογη συνεργασία του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού με την Κωπηλατική Ομοσπονδία. Ενδιαφέρον το οποίο εκφράζεται και από την προσπάθεια που καταβάλλεται για φιλοξενία κωπηλατικών ομοσπονδιών και άλλων χωρών, με στόχο αφενός μεν την ανάδειξη του αθλήματος και αφετέρου δε την αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας στην πόλη. Με αφορμή τις υποκειμενικές ερμηνείες, κρίνεται σκόπιμο και δεοντολογικά ωφέλιμο, πριν την οποιαδήποτε θέση, να επιζητείται η ανάλογη ενημέρωση και αντί για σύγχυση να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Άραγε οι εμπνευστές των διαμαρτυριών γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί»;

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από τις διαμαρτίες που ανέκυψαν με αφορμή έγγραφο που απέστειλε στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και της γνωστοποιεί την πρόθεσή του να μην ξανακαθαρίσει τον αγωνιστικό κωπηλατικό στίβο της λίμνης της Καστοριάς στον οποίο διεξάγονται Πανελλήνιοι και Βαλκανικοί αγώνες.

dhmos_limnh_eggrafo_NOK

dhmos_limnh_eggrafo_NOK1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.