Παράνομη η αποπληρωμή από τον Δήμο Καστοριάς του λογαριασμού της ΔΕΗ στο Χιονοδρομικό Βιτσίου

Παράνομη η αποπληρωμή από τον Δήμο Καστοριάς του λογαριασμού της ΔΕΗ στο Χιονοδρομικό Βιτσίου

Παράνομη  κρίθηκε  από  την επίτροπο  του Ελεγκτικού Συνεδρίου ή αποπληρωμή από τον Δήμο Καστοριάς του λογαριασμού της ΔΕΗ στο Χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου που καθιερώθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνο λίγες μέρες προτού παραδώσει την εξουσία στις 28/8/2014.

Το θέμα απασχόλησε τα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια του έτους 2015, όταν ύστερα από αφόρητες πιέσεις, κυρίως από την πλευρά της μειοψηφίας και ορισμένων μέσων ενημέρωσης, ή σημερινή δημοτική αρχή αποδέχθηκε αίτημα χρηματοδότησης του ΣΧΟΚ με το ποσό των 25.000 € για τη συντήρηση του χιονοδρομικού κέντρου.

Από το ποσό αυτό τα 3.500 € προορίζονταν  για να καλύψουν τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η οποία εν τω μεταξύ είχε διακόψει την παροχή του ηλεκτρικού στο Χιονοδρομικό παραμονές της χειμερινής σεζόν.
Αλλά ή δαπάνη αυτή απορρίφθηκε από την επίτροπο και καταλογίστηκε στον σημερινό δήμαρχο.

Ο δήμαρχος  Ανέστης Αγγελής από  την πλευρά του έστειλε επιστολή στην ΔΕΗ με την οποία ζητά  να πληροφορηθεί με τίνος ευθύνη έγινε ή μεταφορά του λογαριασμού από  το Χιονοδρομικό  στον δήμο  Καστοριάς, προκειμένου να καταλογιστούν οι ευθύνες χωρίς μέχρι στιγμής να πάρει απάντηση.

ΠΗΓΗ: ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

kastoriani-estia.blogspot.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.