Δήμος Άργους Ορεστικού: Ενημερωτική εκδήλωση της ΔΕΔΑ

Δήμος Άργους Ορεστικού: Ενημερωτική εκδήλωση της ΔΕΔΑ

Ενημερωτική εκδήλωση της ΔΕΔΑ θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου από τις 17:00 έως τις 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για τα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου.

Οι εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και θα παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια των στελεχών της ΔΕΔΑ, άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/).

Leave a Reply

Your email address will not be published.