Δηλώσεις της Μαρίας Αντωνίου για τη συμβολή του TAP στην αντικατάσταση των κουφωμάτων του Γηροκομείου

Δηλώσεις της Μαρίας Αντωνίου για τη συμβολή του TAP στην αντικατάσταση των κουφωμάτων του Γηροκομείου

Άμεση ανταπόκριση του TAP για την αντικατάσταση των κουφωμάτων του Γηροκομείου. Δηλώσεις και ευχαριστήρια επιστολή της Μαρίας Αντωνίου

Εντελώς αθόρυβα, αλλά μεθοδικά και αποτελεσματικά ο TAP προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων του Γηροκομείου Καστοριάς. Η Μαρία Αντωνίου, η οποία συνέβαλλε στην αρχική ιδέα υλοποίησης του έργου από την συγκεκριμένη Εταιρεία, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Ίδρυμα, όπου μαζί με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του TAP για την Ελλάδα, κ. Κατερίνα Μουζουράκη και τον εκπρόσωπο του TAP στην Δυτική Μακεδονία κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο, είχαν την ευκαιρία να δουν επιτόπου το αποτέλεσμα του σημαντικότατου αυτού έργου.

Στη συνέχεια όλοι μαζί πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ, Πρόεδρο του Ιδρύματος, όπου παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης.

Η Μαρία Αντωνίου, το ενδιαφέρον της οποίας για το Ίδρυμα είναι διαρκές, κάνοντας αναφορά σε προηγούμενη μεγάλη παρέμβαση άλλης Εταιρείας που έλυσε το πρόβλημα της στέγης του Γηροκομείου, τόνισε στις δηλώσεις της την σπουδαιότητα του έργου αντικατάστασης των κουφωμάτων, με το οποίο ολοκληρώνεται έτσι μία μεγάλη προσπάθεια συντήρησης του Ιδρύματος. Για τον λόγο αυτό ευχαρίστησε και δημόσια τον ΤΑP, αφού μέρες πριν απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή για την άμεση ανταπόκριση της Εταιρείας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα για την αμέριστη συμπαράσταση και προσφορά βοήθειας σε οτιδήποτε χρειαστεί για τη μονάδα αυτή φροντίδας ηλικιωμένων.

 

P1200554

P1200565

P1200570

P1200572

P1200578

P1200585

P1200617

Leave a Reply

Your email address will not be published.