Διαρροή φωτογραφιών του iPhone 6S

Φωτογραφίες του iPhone 6S, που φέρεται να ετοιμάζεται για το φθινόπωρο του 2015, δημοσίευσε το 9to5mac.com. Όπως είχε αναφερθεί τον Μάιο, το νέο αυτό μοντέλο του δημοφιλούς SMARTPHONEτης Apple θα κάνει το ντεμπούτο του εξοπλισμένο με μια Force Touch-ιδιαίτερα ευαίσθηση στις πιέσεις οθόνη, που θα αποτελεί το βασικό του χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν και άλλα χαρακτηριστικά: ένα εξ αυτών είναι ότι το νέο κινητό θα έχει ίδιο σχεδιασμό, καθώς και πάχος και πλάτος με το υπάρχον iPhone 6- στο ίδιο πνεύμα με το iPhone 5 και το iPhone 5S. Οι εικόνες δεν δείχνουν κάποιες εμφανείς διαφορές με το iPhone 6, με το οπίσθιο μέρος να είναι όμοιο με αυτό του σημερινού iPhone. Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας, οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των συσκευών σε πάχος/ πλάτος θα είναι εξαιρετικά απειροελάχιστη για να γίνει αντιληπτή-ΑΝ και αυτό δεν θα ισχύσει στην περιπτωση του iPhone 6S Plus των 5,5 ιντσών (Το iPhone 6S αναμένεται να είναι στις 4,7 ίντσες).

Στο εσωτερικό τα πράγματα αλλάζουν, καθώς βρίσκεται σε διαφορετικές θέσεις η νέα logic board και άλλα εξαρτήματα. Επίσης, δεν υπάρχει σύστημα κάμερας dual lens, ενώ είναι παρούσες ακόμα οι γραμμές της κεραίας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Ίδια παραμένουν τα μκρόφωνα και τα ηχεία, καθώς και οι θέσεις τους, καθώς και οι διάφορες θύρες.

 

πηγή: www.naftemporiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.