Διαψεύδει ο Β. Καπερνάρος τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Διαψεύδει ο Β. Καπερνάρος τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι το δημοσίευμα του «Έθνους» περί ξυλοδαρμού του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον πελάτη του είναι «κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο».
Ο κ. Καπερνάρος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα, η εφημερίδα “Έθνος” δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: “Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή”. Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28),είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο.  Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου .
Επειδή ο σκοπός του λιβελογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος.
Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».
Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.