Διαψεύδεται ονοματολογία για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

Διαψεύδουν οι νομαρχιακές επιτροπές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύματα σχετικά με ονόματα υποψηφίων στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις δύο εκλογικές περιφέρειες.

«Πριν ακόμη προκηρυχθούν επίσημα οι εκλογές, ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ και τη Β’ Θεσσαλονίκης. Από τη μεριά των Ν.Ε. Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης διαψεύδονται πάσης φύσεως τέτοια δημοσιεύματα ως υποβολιμαία και μη έχοντα καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ουδεμία συζήτηση έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής στις οργανώσεις του κόμματος αναφορικά με τις λίστες των υποψηφίων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτές τις ημέρες γίνεται καταγραφή της κατάστασης που διαμορφώνεται στις οργανώσεις μετά τις αποχωρήσεις όσων μελών και στελεχών θα ακολουθήσουν τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στα ψηφοδέλτια του κόμματος στον νομό Θεσσαλονίκης υπάρχουν κενά που πρέπει να συμπληρωθούν καθώς τρεις βουλευτές (η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και η Ιωάννα Γαϊτάνη στην Α’ και η Λίτσα Αμμανατίδου στη Β’ Θεσσαλονίκης) ανήκουν πλέον στη Λαϊκή Ενότητα.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.