Διαψεύδει τις φήμες το Άργος Ορεστικό

Νίκος Κωνσταντινίδης: Η ομάδα προχωράει μόνη της

Σε ρεπορτάζ μας σας είχαμε ενημερώσει για τον δρόμο που ίσως ανοίξει για το Άργος Ορεστικό αναφορικά με την άνοδο του στην Α2 Εθνική κατηγορία, καθώς πλέον, και μετά την διαφαινόμενη άνοδο του Πανερυθραϊκού αποτελεί την ομάδα που είναι η πρώτη επιλαχούσα για να το πετύχει. Και αυτό σε περίπτωση που κάποιος εκ του Πανιωνίου ή ΟΦΗ δηλώσει αδυναμία συμμετοχής.

Στο ρεπορτάζ μας είχαμε μιλήσει για περίπτωση σύμπνοιας του Άργους Ορεστικού και του ΑΣ Καστοριάς, σε μια ένωση δυνάμεων στο νομό Καστοριάς, αλλά προχωρώντας το ρεπορτάζ εντοπίσαμε πως υπήρξε αρχική διάψευση από την πλευρά του Άργους.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Άργους Ορεστικού, Νίκος Κωνσταντινίδης σε επικοινωνία που είχε με το basketblog.gr διέψευσε κάθε επαφή με την Καστοριά, τονίζοντας πως προς το παρών η ομάδα του προχωράει μόνη της. Θυμίζουμε ότι η διοίκηση του Άργους, είναι μια άκρως φερέγγυα διοίκηση, που έχει καταφέρει με πολύ κόπο και πόνο να πάρει μια ομάδα από χαμηλά και είναι κοντά να την φέρει μια ανάσα από την Α2…βάζοντας την στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας.

basketblog.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.