Διαμαντόπουλος κατά Ψαριανού: Κασιδιαρέος, τραμπούκος, θαμώνας τουαλετών

Διαμαντόπουλος κατά Ψαριανού: Κασιδιαρέος, τραμπούκος, θαμώνας τουαλετών
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ONline στο Mega με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, το βράδυ της Τετάρτης, ο βουλευτής του Ποταμιού αποκάλεσε τη αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης «νεομνημονιακό σούργελο», όταν εκείνη του είπε πως είναι με την πλευρά των δανειστών.

Εκτός από τη φραστική επίθεση, ο Γρηγόρης Ψαριανός σκούντηξε κιόλας τη Θεανώ Φωτίου, πριν εκείνη αποφασίσει να αποχωρίσει από την εκπομπή ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του.
Σχολιάζοντας τη στάση του βουλευτή του Ποταμιού στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Γρ. Ψαριανό, κάνοντας λόγο για “κασιδιαρέους”, ενώ τον χαρακτήρισε τραμπούκο και θαμώνα τουαλετών στις κρίσιμες ψηφοφορίες.

Το post του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου:

«Το ακραίο κέντρο δεν υπολείπεται σε “κασιδιαρέους”…
Το ερώτημα είναι ο δήθεν φορέας του καινούργιου το Ποτάμι, που δήθεν “καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται” θα πάρει θέση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά την εν γένει συμπεριφορά του τραμπούκου(θαμώνα τουαλετών σε κρίσιμες ψηφοφορίες) εντός της ολομέλειας της Βουλής;”.

Δείτε εδώ τι έγινε στο πλατό της εκπομπής ONline

Leave a Reply

Your email address will not be published.