Διαδραστική έκθεση σας μεταφέρει στον κόσμο του Μπάτμαν και του Σούπερμαν (Photos)

Διαδραστική έκθεση σας μεταφέρει στον κόσμο του Μπάτμαν και του Σούπερμαν (Photos)

Μία έκθεση με όλους τους ήρωες και τους κακοποιούς που πρωταγωνίστησαν στα κόμικς του Σούπερμαν και του Μπάτμαν, εγκαινιάστηκε στο Λος Άντζελες για λογαριασμό της Warner Bros.

Η έκθεση, που είναι διαδραστική κι έχει τίτλο «DC Universe: The Exhibit», προσφέρει πρόσβαση στο Batlab (μυστικό εργαστήριο του Μπάτμαν), που βρίσκεται στην Batcave (σπηλιά του Μπάτμαν), έτσι όπως εμφανίζεται στην νέα ταινία «Μπάτμαν vs Σούπερμαν: Η αυγή της δικαιοσύνης», δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να φορέσουν τα άσπρα γάντια του Τζέσι Άιζενμπεργκ ως Λεξ Λούθορ για να σηκώσει τον πράσινο, θανατηφόρο, κρυπτονίτη.

Ο Τζιν Σίμονς, από το ροκ συγκρότημα των «Kiss» ήταν μεταξύ των πρώτων που επισκέφτηκαν την έκθεση και όπως μεταδίδει το Ρόιτερς, παραδέχτηκε ότι γίνεται «μανιακός», όταν πρόκειται για κόμικς. «Οι Έλληνες θεοί της μυθολογίας είναι στην πραγματικότητα παρόμοιοι με τους σύγχρονες υπερήρωες των ΗΠΑ. Η ιδέα του υπερανθρώπου εφευρέθηκε στην Αμερική», δήλωσε.

Η έκθεση που φιλοξενεί τα σκηνικά και τα κοστούμια της ταινίας θα δέχεται επισκέπτες όλο το καλοκαίρι καθώς στις 5 Αυγούστου θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία του αντιήρωα «Suicide Squad» (Ομάδα αυτοκτονίας), με πρωταγωνιστές τον Γουίλ Σμιθ, την Μάργκοτ Ρόμπι και τον Τζάρεντ Λέτο.

dc2

dc3

dc4

dc5

dc6

dc7

Πηγή: topontiki.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.