Ένα Δέντρο από Γάλα στις 18 Δεκεμβρίου στον Πεζόδρομο Αγ. Σοφίας

Ένα Δέντρο από Γάλα στις 18 Δεκεμβρίου στον Πεζόδρομο Αγ. Σοφίας

Οι Γιατροί του Κόσμου θα στολίσουν και φέτος ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δένδρο από Γάλα, σε 3 σημεία της Ελλάδας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, οι Γιατροί του Κόσμου, οι φίλοι τους αλλά και αγαπημένοι ομάδες της πόλης όπως η ομάδα κρουστών του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΑΡΓΩ, οι Εθελοντές Θεσσαλονίκης-Αγάπη χωρίς Σύνορα και οι ThessalonikiNext2U ενώνουν τις δυνάμεις τους από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 22:00μ.μ. στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας, προκειμένου να στηθεί το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δένδρο από γάλα. Χορηγίες επίσης μπορούν να πραγματοποιηθούν σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για την στήριξη των δομών σίτισης του Δ. Θεσσαλονίκης.

Η συμβολή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Με την προσφορά γάλακτος εβαπορέ συμβάλλουμε όλοι στην ιδιαίτερα σημαντική αυτή ενέργεια των Γιατρών του Κόσμου.

Η δράση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την προσπάθεια στηρίζει η ΔΕΛΤΑ.

Χορηγός επικοινωνίας της ενέργειας «Ένα Δέντρο από Γάλα» είναι ο AΝΤ1 και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, με στόχο την ισχυρή ευαισθητοποίηση του κοινού και την ουσιαστική στήριξη της δράσης.

2015_Galata_Afisa_Thessaloniki

Leave a Reply

Your email address will not be published.