Δένδιας και Βρούτσης υπέρ της παραμονής Μεϊμαράκη

Σε επιβεβαίωση της πληροφορίας για ύπαρξη κειμένου από βουλευτές της ΝΔ υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην θέση του προέδρου προχώρησε ο Γ.Βρούτσης.Όπως εξήγησε στο Mega, τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί άλλοι θέτουν ως προτεραιότητα το καλό της Ελλάδας και ως εκ τούτου και δεδομένου ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «τα πάει μια χαρά», δεν απορρέει από πουθενά ότι επίκειται εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα.Σημείωσε επίσης ότι ο κ. Μεϊμαράκης «προς έκπληξη όλων» και παρότι ήταν γνωστές οι οργανωτικές του ικανότητες αλλά και η δυνατότητα διείσδυσής του σε όλη την παράταξη, σήκωσε το ηθικό της ΝΔ, την συσπείρωσε και αποδείχθηκε ότι είναι πάνω από κάθε προσδοκία καλός αρχηγός.

Συμπλήρωσε ότι έχει λάβει την εξουσιοδότηση τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα και θα την λάβει αύριο και από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ να έχει “πλήρως τα δικαιώματα ενός αρχηγού”.

Εκτίμησε ότι πρέπει ο Β.Μεϊμαράκης να κρατήσει την αρχηγία «μέχρι η χώρα να ολοκληρώσει αυτόν τον δύσκολο μεταβατικό κύκλο της κρίσης», τουλάχιστον -όπως είπε- μέχρι να κλείσει το θέμα του μνημονίου.

Μετά, συνέχισε, θα μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή τα ζητήματα που απορρέουν από το καταστατικό του κόμματος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νικόλαος Δένδιας. «Δεν έχουμε χρόνο να οδηγήσουμε το κόμμα αυτή την ώρα σε μια εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου» δήλωσε στo Παραπολιτικά Fm.

Ο κ. Δένδιας, που υπογράφει μαζί με άλλους βουλευτές επιστολή για την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία του κόμματος έως το 2016, πρόσθεσε πως η παρουσία Μεϊμαράκη τη δεδομένη στιγμή έχει ηρεμήσει τη ΝΔ καθώς διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως το ενωτικό του προφίλ.

Συνεδριάζουν τα όργανα

Υπό την προεδρία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη συνεδριάζει από κοινού, στις 4 η Εκτελεστική Γραμματεία και το διευρυμένο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published.