Δείτε τι δεν θα υπάρχει σε λίγα χρόνια (?) – Ανάμεσά τους το facebook και η σοκολάτα (εικόνες)

Μπορεί μερικά πράγματα να τα θεωρούμε δεδομένα και να τα έχουμε εντάξει πλήρως στην καθημερινή μας ζωή, αλλά σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχουν.
Το 2020 θα είναι πολύ διαφορετικό, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα mashable.com, 8 πράγματα εκ των οποίων, το Facebook και η σοκολάτα θα αποτελούν παρελθόν.

Συγκεκριμένα:

  • Η σοκολάτα

Sokolates
Σύμφωνα με μελέτες, το αγαπημένο μας γλυκό θα είναι υπό εξαφάνιση σε 5 χρόνια. Ο λόγος; H ζήτηση της συνεχώς αυξάνεται, ενώ η παραγωγή κάθε χρόνο όλο και μειώνεται. Έτσι το ξηρό κλίμα κατά μήκος της Ακτής Ελεφαντοστού και της Γκάνα, είναι πολύ πιθανό να κάνουν τη σοκολάτα, προϊόν πολυτέλειας.

 

 

 

  • Το Facebook

facebook-news
Μετά από αναλύσεις των δύο τελευταίων χρόνων, έχει διαπιστωθεί πως το Facebook θα διαλυθεί το 2020, εξαιτίας του εξωτερικού ανταγωνισμού και της πτώσης των τιμών των μετοχών. Έτσι, μπορεί το αγαπημένο μας μέσο να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο κόσμο της τεχνολογίας, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο σε 5 χρόνια.

 

  • Το ουίσκι

o-SCOTCH-WHISKY-facebook
Φυλάξτε ουίσκι, για να έχετε. Το περιοδικό «Esquire», αναφέρει πως το ουίσκι μπέρμπον θα εκλείψει μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Το μπέρμπον πρέπει να ωριμάσει μέσα σε δρύινα βαρέλια για οκτώ με δέκα χρόνια, και κάποια για πάνω από δύο δεκαετίες», λέει ο ειδικός Μπάφαλο Τρέις. Παρόλα αυτά, το ουίσκι «ώριμης ηλικίας» έχει τόσο μεγάλη ζήτηση που σε μερικά χρόνια η ποσότητα που θα παράγεται δεν θα επαρκεί για τις ανάγκες της αγοράς.

 

  • Αριθμοί PIN και μπλοκ επιταγών

epitagi
Καθώς οι πληρωμές με τα χρόνια θα πάρουν εξ ολοκλήρου ψηφιακή μορφή, τα PIN, τα μπλοκ επιταγών, αλλά και τα μηχανάκια αναγνώρισης καρτών θα ανήκουν στο παρελθόν.

 

 

 

 

  • Ήλιο

up_h_633_451
Δεν θα διαρκέσουν τα αποθέματα ηλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το 2020, σύμφωνα με νέα μελέτη του περιοδικού « Popular Mechanic». Η χώρα παράγει 1δισ. Κυβικά λίτρα ανά έτος, ποσότητα που δεν είναι αρκετή για να καλυφθούν οι ανάγκες σε παγκόσμια βάση.

 

 

 

  • Οι αφρικανικοί ελέφαντες.

IMG_5816-cropped
35.000 ελέφαντες σκοτώθηκαν μέσα σε ένα χρόνο μόνο από λαθροκυνηγούς, οι οποίοι ήθελαν μόνο τον ελεφαντοστό από τους χαυλιόδοντές τους. Αν τα πράγματα συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς, τότε οι οικολόγοι προειδοποιούν πως το ζώο της Αφρικής θα έχει εξαφανιστεί έως το 2020.

 

 

 

 

  • Τα Cds

cds
Τα πικαπ και οι βιντεοκασέτες, ήδη αποτελούν παρελθόν και σειρά έχουν τα CD. Η μετάδοση τραγουδιών μέσω streaming και iTunes και η μορφή mp3 έχουν αντικαταστήσει ήδη τους δίσκους, οι οποίοι σε 5 χρόνια δεν θα είναι πωλούνται πια.

 

 

 

 

  • Οι ρινόκεροι της Νότιας Αφρικής

afxanetai-i-lathrothiria-rinokeron-sti-notio-afriki
Οι λαθροκυνηγοί, εκτός από ελέφαντες, έχουν μανία και με τα κέρατά των ρινόκερων της Νότιας Αφρικής, τα οποία πιστεύεται ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Ειδικοί της άγριας φύσης, προειδοποιούν ότι αν η λαθροθηρία συνεχιστεί, οι ρινόκεροι θα λιγοστέψουν δραματικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.