Δεν έγινε αποδεκτή από την ΕΠΟ η παραίτηση Μαρκαριάν

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, μόλις πέντε μήνες μετά την πρόσληψή του, υπέβαλλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Πάντως, η παραίτηση του κ. Μαρκαριάν δεν έχει γίνει αποδεκτή από την διοίκηση της ΕΠΟ, που προσπαθεί να τον μεταπείσει ώστε να ανακαλέσει την απόφασή του. «Δεν την κάνω αποδεκτή. Συνεχίζω να τον πιστεύω και να τον εμπιστεύομαι», τόνισε, μάλιστα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης σε επικοινωνία που είχε νωρίτερα με τον ραδιοσταθμό ΣΠΟΡ FM.

Nωρίτερα η δήλωση του κ. Μαρκαριάν:

«Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθεια μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω. Η Εθνική ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ουρουγουανός προπονητής και προσθέτει:

«Ζητώ συγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

 

Από kathimerini.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.