Δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χιόνια μέχρι το Σάββατο και παγετός

Δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χιόνια μέχρι το Σάββατο και παγετός

Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από τις βραδινές ώρες σήμερα Πέπμτη (15/12) με χιονοπτώσεις κατά περιόδους σε ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε σχετικά πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Αναλυτικά:

Σήμερα Πέμπτη θα επηρεαστούν Μακεδονία και Θράκη ακόμα και σε πιο πεδινές περιοχές καθώς και σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Αύριο Παρασκευή χιονοπτώσεις αναμένονται το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως στη Χαλκιδική, από τα 200 μέτρα υψόμετρο, στη Θεσσαλία από τα 200 μέτρα, στην κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα και Εύβοια από τα 300-400 μέτρα και στη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο από τα 400-500 μέτρα.

Το Σάββατο η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στις ίδιες περιοχές και θα επεκταθεί και στα ημιορεινά της Κρήτης. Από το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σε όλα τα ηπειρωτικά και το βράδυ θα σταματήσουν.

Η ΕΜΥ προειδοποιεί, ωστόσο, ότι από το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής αναμένεται παγετός στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

Πηγή: http://www.topontiki.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.