Γ. Μπαμπάκος, πρόεδρος ΔΕΥΑ Καστοριάς: Χρειάζομαι όλο τον μισθό για να δουλέψω σωστά (βίντεο)

Γ. Μπαμπάκος, πρόεδρος ΔΕΥΑ Καστοριάς: Χρειάζομαι όλο τον μισθό για να δουλέψω σωστά (βίντεο)

Λόγω… ΕΦΚΑ ενεργοποίησε την αύξηση του μισθού του κατά 50%, από 850 σε 1.700 ευρώ, ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γ. Μπαμπάκος, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι ήταν απαραίτητη ώστε να μπορέσει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την προεδρία της επιχείρησης και να μπορέσει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καραπατσακίδης, αναρωτήθηκε αν ο τέως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς κ. Παύλου έπαιρνε τα μισά από τα προβλεπόμενα (σ.σ. δεν είχε ενεργοποιήσει την διάταξη για αύξηση του μισθού) λόγω μεγαλοψυχίας. Ο κ. Μπαμπάκος απάντησε ότι και ο κ. Παύλου μπορούσε να πάρει τα διπλάσια αλλά δεν ενεργοποίησε ποτέ τη διάταξη.

Σύμφωνα πάντως με τον δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, ο κ. Μπαμπάκος τήρησε την νομιμότητα. “Όλη η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε, δεν έχει νόημα. Το ουσιαστικό είναι τι θα γίνει με την ΔΕΥΑΚ” σημείωσε και επανέλαβε ότι πρέπει να γίνει έλεγχος στην επιχείρηση, όχι με την έννοια του ελέγχου των προέδρων αλλά έλεγχος βιωσημότητας της ΔΕΥΑΚ.

One Response to "Γ. Μπαμπάκος, πρόεδρος ΔΕΥΑ Καστοριάς: Χρειάζομαι όλο τον μισθό για να δουλέψω σωστά (βίντεο)"

Leave a Reply

Your email address will not be published.