Ο μαγικός κόσμος του Craftaholic δια χειρός Καστοριανής

Το καλοκαίρι του 2013 αφού πήρε το πτυχίο της από την Παιδαγωγική σχολή του Α.Π.Θ. η Αθηνά Κάκου επέστρεψε στο Άργος Ορεστικό και αποφάσισε να κάνει στροφή στην… επαγγελματική της καριέρα. Καλλιτεχνική φύση από μικρό παιδί, μετέτρεψε το πάθος της για τη ραπτική σε επάγγελμα και άνοιξε τη δική της επιχείρηση, το Craftaholic. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με χειροποίητα ρούχα, αξεσουάρ και διακοσμητικά για μικρά και… μεγαλύτερα παιδιά!

Από τότε πέρασαν τρία χρόνια και το Craftaholic καθημερινά μεγαλώνει. Η Αθηνά σχεδιάζει και ράβει ένα σωρό πράγματα, που ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να συναντήσουν τους μικρούς τους παραλήπτες. Φορέματα για μικρές κυρίες, καπελάκια, γραβάτες, παπουτσάκια αγκαλιάς και προίκες μωρού και φυσικά την αγαπημένη της κουκουβάγια, το κουκλάκι που έγινε συνώνυμο της επιχείρησης της και που αγαπήθηκε πολύ!

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε το δικό σας  Craftaholic, μπορείτε να επισκεφθείτε το e-shop και να κάνετε την παραγγελία σας ή να κλείσετε ένα ραντεβού με την Αθηνά για να τα δείτε από κοντά με μια επίσκεψη στο showroom τους στο Δισπηλιό καλώντας στο 6984928133.

Μπορείτε επίσης να κάνετε Like στη σελίδα του Craftaholic στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα και τις προσφορές.

Για το φετινό Πάσχα θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες και πολλά ακόμη δωράκια, μοναδικά και χειροποίητα.

5

1 2 3 4 6

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.