Συνάντηση της Ολ. Τελιγιοριόδου με αστυνομικούς

Συνάντηση της Ολ. Τελιγιοριόδου με αστυνομικούς

Συνάντηση με την βουλευτή του Ν. Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου πραγματοποίησε σήμερα 27/02/2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, κατόπιν και της πρόσφατης απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεοτέρων Μνημείων. Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος και αποφασίστηκε και από τις δύο πλευρές να αναζητηθεί ένας νέος χώρος για την στέγαση του Αστυνομικού Μεγάρου. Κατόπιν τούτου ζητήθηκε από την κα. Βουλευτή να μεσολαβήσει στο Υπουργείο μας ώστε να κατατεθεί εγγράφως  το συντομότερο δυνατό, αίτημα προς τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση νέου οικοπέδου κατάλληλου για την στέγαση του Αστυνομικού Μεγάρου. Από την πλευρά της η κ. Τελιγιορίδου ενημέρωσε το Δ.Σ. της ένωσης ότι μετά την απόφαση του Κ.Σ.Ν.Μ.  έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και  συναντήσεις με αρμοδίους  προς αυτόν τον σκοπό ώστε εντός του 2016 να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής. Επιπρόσθετα μετά την απάντηση του Δήμου Καστοριάς, η Βουλευτής πρότεινε  να γίνει συνάντηση μεταξύ της Βουλευτού, του Δήμου Καστοριάς  με την ΚΤ.ΥΠ. και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα Νικόλαο, στην οποία θα παρευρεθεί και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Καστοριάς,  για την οριστική επίλυση του θέματος.

Επίσης ζητήθηκε από το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών η συνδρομή της κ. Τελιγιορίδου για την επίλυση του ζητήματος της απογραφής των αστυνομικών υπαλλήλων και η Βουλευτής δεσμεύτηκε να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή. Στη συνάντηση  συζητήθηκε και το φλέγον θέμα του προσφυγικού προβλήματος και η Βουλευτής μας διαβεβαίωσε πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για ενδεχόμενη φιλοξενία προσφύγων στον νομό Καστοριάς.

Τέλος οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πεποίθηση πως θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία τους στο κλίμα της συνεννόησης που υπάρχει από την πρώτη στιγμή.

One Response to "Συνάντηση της Ολ. Τελιγιοριόδου με αστυνομικούς"

  1. Μιχάλης   4 Μαρτίου, 2016 at 8:54 μμ

    Το 2016 θα ξεκινήσουν οι εργασίες, αλλιώς κάποιοι θα πρέπει να μας εξηγήσουν το γιατί. Δεν γίνεται να υπάρχει το δάνειο, να πληρώνουν τοκο, να πληρώνει το κράτος ενοικιο και κανενας να μη λογοδοτει.Διαβασα οτι απο το 2003 – 2004 ξεκίνησε αυτή η υπόθεση. Το 2016, θα τελειωση. Μαλιστα η ανέγερση θα φέρει και προσωρινές δουλειές και χρήμα στην τοπική κοινωνία σε εποχή ύφεσης.

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.