Χριστουγεννιάτικη λάμψη στο Άργος Ορεστικό -Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην κεντρική πλατεία

Χριστουγεννιάτικη λάμψη στο Άργος Ορεστικό -Φωταγωγήθηκε το δέντρο στην κεντρική πλατεία

Με πρωτοφανή προσέλευση κόσμου, έπειτα από δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας, φωταγωγήθηκε σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού.

Η ζωντάνια, τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων, έδωσαν ξεχωριστή ομορφιά στην εκδήλωση, κάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα όμορφη και ζεστή.

Το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, ευχόμενος σε όλους χρόνια πολλά γεμάτα αλληλεγγύη και αγάπη για τον συνάνθρωπο, ενώ χριστουγεννιάτικες μελωδίες έψαλλαν η Φιλαρμονική του Δήμου και οι χορωδίες του Μ.Σ. «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» και του Συλλόγου Μικρασιατών «Η ΚΥΖΙΚΟΣ».

Το άναμμα του δέντρου τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος, η Επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, Κάλι Κυριακίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Θωμάς Μάνος, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γρηγοριάδης, εκπρόσωπος της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καστοριάς, Ολυμπίας Τελιγιορίδου και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς, Χαρίλαος Ράπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.