Χρήσιμος οδηγός για το στοίχημα τένις

Χρήσιμος οδηγός για το στοίχημα τένις

Το τένις γνωρίζει ιδιαίτερη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια με τεράστιο αριθμό παικτών να το προσθέτει σταδιακά στις στοιχηματικές του συνήθειες. Οι εταιρίες έχουν αφουγκραστεί την επιθυμία του κόσμου και βελτιώνουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους στο συγκεκριμένο στοίχημα. Πρόκειται για ένα άθλημα με πολλές εναλλαγές στο σκορ και σίγουρα μεγάλο αριθμό πονταρισμάτων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μπορεί σε τζίρο να υπολείπεται του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ δεν έχει όμως τίποτα να ζηλέψει σε δράση και ενδιαφέρον ειδικά στις διοργανώσεις των Grand Slam. Ο σύντομος οδηγός για το τένις που ακολουθεί θα σου δείξει όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζεις για ένα ασφαλές και διασκεδαστικό παιχνίδι.

Παράγοντες που επηρεάζουν τον αποτέλεσμα

Το τένις είναι ένα άθλημα όπου η νίκη εξαρτάται από μία σειρά παραγόντων. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι καλά διαβασμένοι πριν αποφασίσουν να ποντάρουν σε μία αναμέτρηση καθώς οι ειδικές καταστάσεις μπορεί να αλλάξουν δραματικά το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε όλα όσα πρέπει να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας πριν συμπληρώσετε ένα κουπόνι στο στοίχημα τένις.

  •         Επιφάνεια γηπέδου: Το τένις σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα σπορ δεν διεξάγεται πάντα στον ίδιο τύπο αγωνιστικού χώρου. Εδώ συναντάμε τρεις διαφορετικούς τύπους τερέν το γρασίδι, το χώμα και τη σκληρή επιφάνεια. Κάθε τενίστας αποδίδει διαφορετικά σε κάθε τύπο τερέν με αποτέλεσμα οι εκπλήξεις να μην λείπουν από το παιχνίδι. Ακόμα και οι top αθλητές δείχνουν έμπρακτα την προτίμησή τους σε συγκεκριμένα τουρνουά και διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον έναν ή τον άλλο τύπο επιφάνειας.
  •         Τραυματισμοί αθλητών: Οι τραυματισμοί για τους αθλητές του τένις είναι αρκετά συχνοί. Η γρήγορη και δυναμική φύση του αθλήματος φτάνει στα όρια τις αντοχές κάθε τενίστα με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η αγωνιστική τους κατάσταση. Με τη σωστή ενημέρωση μπορείτε να εντοπίσετε τενίστες που αντιμετωπίζουν σοβαρούς ή μη τραυματισμούς και να τους αποκλείσετε από τις στοιχηματικές σας επιλογές.
  •         Φορτωμένο πρόγραμμα αθλητών: Ο αριθμός των τουρνουά που διεξάγονται σε μία σεζόν είναι εκατοντάδες με αποτέλεσμα οι τενίστες να έχουν ένα αρκετά βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα. Οι κορυφαίοι αθλητές επιλέγουν να αγωνιστούν σε ορισμένα από αυτά με σκοπό να προετοιμαστούν για τα Grand Slam.  Ωστόσο οι υπόλοιποι είναι αναγκασμένοι να δίνουν πολλούς αγώνες για να βελτιώσουν τη θέση τους στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι φυσιολογικό να μην έχουν σταθερά καλή απόδοση σε όλα τα τουρνουά κάτι που μπορεί να σας κοστίσει τη νίκη σε ένα κουπόνι.
  •         Μελέτη στατιστικών: Όπως σε όλα τα αθλήματα έτσι και στο τένις ο παίκτης πρέπει να μελετάει προσεκτικά τα στατιστικά που συνοδεύουν κάθε αναμέτρηση. Διαβάστε για την παράδοση μεταξύ των παικτών, για το σερί που τρέχουν οι τενίστες το τελευταίο διάστημα και κυρίως τις επιδόσεις τους στον συγκεκριμένο τύπο τερέν.

Το live στοίχημα στο τένις

Οι στοιχηματικές επιλογές σε μία αναμέτρηση τένις είναι πάρα πολλές και δημιουργούν τις συνθήκες για ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό παιχνίδι. Ποντάροντας ζωντανά σε έναν αγώνα μπορείτε να καταλάβετε την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων και να κρίνετε αν οι αποδόσεις που σας προσφέρει ο bookmaker ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στο Live betting θα βρείτε δεκάδες ειδικά στοιχήματα που αφορούν τα επιμέρους games και σετ του αγώνα. Οι εξαιρετικές επιδόσεις και ο μεγάλος αριθμός πονταρισμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Η εξέλιξη ενός αγώνα τένις μπορεί να σας χαρίσει value bet στοιχήματα ειδικά αν καταφέρετε να συγκρίνετε τις αποδόσεις σε Pre-game και live παιχνίδι.

Βασικές επιλογές στοιχημάτων στο τένις

Όπως προαναφέραμε οι αγώνες τένις προσφέρουν μεγάλο αριθμό στοιχηματικών επιλογών στους παίκτες. Εκατοντάδες πονταρίσματα σε βασικές αγορές και ειδικά στοιχήματα είναι διαθέσιμα και σε εξαιρετικές αποδόσεις. Οι δημοφιλέστερες επιλογές για τους παίκτες που εμπιστεύονται το τένις για το παιχνίδι τους είναι

  •         Νικητής αγώνα / Game / Σετ
  •         Σύνολο games  Under / Over στον αγώνα
  •         Σύνολο games  Under / Over στο κάθε σετ
  •         Νικητής αγώνα με Handicap games
  •         Αν θα φτάσει ένα set στο Tie Break
  •         Ακριβές Σκορ games στο κάθε σετ

Η στρατηγική είναι ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Κάθε παίκτης μπορεί να σχεδιάσει τον τρόπο του παιχνιδιού του και να κυνηγήσει μικρές ή μεγαλύτερες αποδόσεις μέσα από τα στοιχήματά του. Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει μεγάλος αριθμός παικτών που επιλέγει να κοντράρει τον server σε αποδόσεις που μπορούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.