Το Broadway έρχεται με livestreaming στο κινητό μας!!!

Το Broadway έρχεται με livestreaming στο κινητό μας!!!

Mια υπηρεσία on-demand, φέρνει τις μεγάλες θεατρικές παραγωγές του Broadway στο κινητό ή στο tablet.   Το καινοτόμο application δημιούργησαν οι βετεράνοι και βραβευμένοι με Τόνι παραγωγοί του Broadway, Stewart F. Lane και Bonnie Comley. Το BroadwayHD είναι διαθέσιμο από σήμερα.   Το streaming, συνοψίζει την ευκολία του «αυτό που θέλω, όταν το θέλω, δείχνοντας το πώς οι άνθρωποι προετοιμάζονται να καταναλώσουν την ψυχαγωγία στις μέρες μας» δήλωσε ο Comley στο Mashable «Δείχνει πώς εξελίσσεται μια επιχείρηση. Η τέχνη συναντά το θέατρο, το οποίο συναντά το Διαδίκτυο».
Το site έχει επιλογές για μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές, ή την επιλογή να πληρώσει ένας χρήστης για να παρακολουθήσει μια συγκεκριμένη παράσταση. Ξεκινά με πάνω από 100 παραγωγές του Broadway από τον κατάλογό Broadway®, το BBC Worldwide της Βόρειας Αμερικής, το WNET στη Νέα Υόρκη και πολλές άλλες.   Η πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί με έργα εκπαιδευτικού περιεχομένου, όπως θεατρικά ντοκιμαντέρ, backstage κ.α. Ενώ μερικοί στη βιομηχανία θέατρο μπορεί να ανησυχούν για την κανιβαλισμό των πωλήσεων εισιτηρίων, Comley και Lane, του οποίου η πρώτη αγάπη είναι το θέατρο, δεν βλέπω ότι ως ένα ζήτημα εδώ.
«Δεν θέλουμε, δεν πρόκειται και δεν είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε την πραγματική εμπειρία, το συναίσθημα των ανθρώπων που βρίσκονται στις θέσεις και παρακολουθούν τι γίνεται ζωντανά στη σκηνή» εξηγεί ο Lane. «Αλλά μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση με το BroadwayHD γιατί θα βλέπετε τις παραστάσεις σε πραγματικό χρόνο. Δεν είναι μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή, είναι πραγματικοί ηθοποιοί στη σκηνή, που ιδρώνουν, φτύνουν και καρδιοχτυπούν».

Πηγή: www.lifo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.