Βρετανίδα σκλάβα του σεξ εξομολογείται: Με βίαζε και με χτυπούσε καθημερινά για 13 χρόνια – Πούλησε τα παιδιά μου

Βρετανίδα σκλάβα του σεξ εξομολογείται: Με βίαζε και με χτυπούσε καθημερινά για 13 χρόνια – Πούλησε τα παιδιά μου

Μια συγκλονιστική ιστορία δημοσιεύεται σε βιβλίο στη Βρετανία. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου η συγγραφέας αφηγείται, όπως υποστηρίζει, την προσωπική της ιστορία και τα βασανιστήρια που έζησε 13 χρόνια στα χέρια του απαγωγέα της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, όταν ήταν 15 ετών ένας Ασιάτης οδηγός ταξί την απήγαγε και για περίπου 13 χρόνια τη βίαζε κάθε βράδυ. Μάλιστα, λίγα χρόνια μετά την απαγωγή της, η γυναίκα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος με τον οδηγό ταξί να πουλά το παιδί που έφερε στον κόσμο. Το ίδιο έκανε και με τα άλλα τρια παιδιά που γέννησε η γυναίκα όσο ήταν αιχμάλωτη του άντρα.

« Βλέπω ακόμα το υπνοδωμάτιο, τη γωνία όπου κουλουριαζόμουν από τον πόνο. Αν και μετά από λίγο καιρό σταμάτησα να νοιώθω πόνο, το σώμα μου συνέχιζε να πονά» αναφέρει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, λέγοντας παράλληλα πως στο σπίτι που τη μετέφερε ο απαγωγέας της ζούσαν μαζί με την μητέρα του, τους αδερφούς και τις γυναίκες τους.

Η συγγραφέας αναφέρει πως και οι άλλες γυναίκες ήταν θύματα κακοποίησης και μάλιστα ήταν εκείνες που «κάλυπταν» να σημάδια από τα χτυπήματα πάνω στο σώμα της με μακιγιάζ.
«Με έντυνε με παραδοσιακά ρούσα της κουλτούρας του, έβαφε τα μαλλιά μου μαύρα, με έκανε να φοράω κασκόλ για να έχω πάντα το κεφάλι μου κάτω» αναφέρει η συγγραφέας.

Ενώ συγκλονιστική είναι η περιγραφή της όταν αναφέρεται στην πρώτη απόδραση της από το σπίτι του βιαστή της: «Πήγα στην αστυνομία…. Ανέφερα πως ήμουν αιχμάλωτη ωστόσο οι αρχές φοβήθηκαν να δράσουν ώστε να μην χαρακτηριστεί η πράξη τους ως «διάκριση» κατά της ασιατικής μειονότητας». Όταν εκείνος με έπιασε ξανά με χτύπησε πολύ γιατί το είχα σκάσει» υποστηρίζει στο βιβλίο της.

Εξίσου συγκλονιστική είναι και η αναφορά της στις εγκυμοσύνες που είχε κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της: « Χάρηκα πάρα πολύ όταν έμεινα έγκυος. Όταν νοιώθεις ένα μωρό να κινείται μέσα σου, νοιώθεις ότι δεν είσαι μόνη σου, νοιώθεις πως είναι κάποιος μαζί σου», Παράλληλα, λέει πως ο άντρας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σταμάτησε να την χτυπάει και να της φέρεται με βίαιο τρόπο . Ωστόσο, η «χαρά» της κράτησε για λίγο καθώς μόλις γεννήθηκε το παιδί της, ο άντρας το πούλησε. Το ίδιο έγινε και στις επόμενες τρεις εγκυμοσύνες της.

Η γυναίκα μέσα από το βιβλίο της περιγράφει και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε ώστε να γλυτώσει από την κόλαση που ζούσε, λέγοντας πως προσπάθησε να κρεμάσει τον εαυτό της με ένα κασκόλ και πως τελικά κατάφερε να αποδράσει με τη βοήθεια μιας γιατρού που είχε πάει στο σπίτι για να την περιθάλψει.

Όπως αναφέρει η Daily Mail  η ιστορία που αφηγείται η γυναίκα έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη της Ελίζαμπεθ Φρίτζι από την Αυστρία, η οποία ήταν αιχμάλωτη του πατέρα της για 28 χρόνια.  Η Φρίτζι μεγάλωσε μέσα σε μπουντρούμι και έκανε 7 παιδιά.
Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.