Έρχεται το κόκκινο BIG BOX tech super store (και είναι Καστοριανό)!

Έρχεται το κόκκινο BIG BOX tech super store (και είναι Καστοριανό)!

Το BIGBOX δεν είναι ο συνηθισμένος συνδυασμός ηλεκτρονικού & φυσικού καταστήματος, είναι μια νέα, μοναδική ιδέα στο είδος της που αναπτύσουμε δυναμικά.
Το BIGBOX brand είναι προσεγμένο μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια, ξεκινώντας από την πρωτότυπη συσκευασία και τον ταχύτατο χρόνο παράδοσης των προϊόντων στον πελάτη.

BIGBOX.GR – Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
Ως έμπειροι επαγγελματίες στο χώρο του εμπορίου και της πληροφορικής αλλά ταυτόχρονα και χρήστες του διαδικτύου, οι Καστοριανοί δημιουργοί του οραματίστηκαν τη δημιουργία του απόλυτου ηλεκτρονικού καταστήματος, γνωρίζοντας ακριβώς τι κάνει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη.

Το BIGBOX.GR αποτελεί το απόσταγμα της εμπειρίας των δημιουργών του, χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες και εργαλεία ενώ παρέχει στους χρήστες γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές με ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ανοίγει τις “πόρτες” του τις επόμενες μέρες όπου θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια στο ομώνυμο e-shop www.bigbox.gr.

Έως τότε ενημερωθείτε για τον μαγικό κόσμο που κρύβει το κόκκινο κουτί στο https://www.facebook.com/bigboxgr.

Τα προϊόντα
Στο BIGBOX.GR θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από Smartphones, Computers, Tablets, Laptops, Accessories, Games, Consoles και πολλά πολλά άλλα.
Tο «Mεγάλο Kουτί» έφτασε!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.