Ξύπνησε από κώμα η τραγουδίστρια που πυροβολήθηκε 6 φορές στο Μπατακλάν

Ξύπνησε από κώμα η τραγουδίστρια που πυροβολήθηκε 6 φορές στο Μπατακλάν

Μια γυναίκα που πυροβολήθηκε έξι φορές κατά την διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μπατακλάν, στο Παρίσι ξύπνησε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν στις 10 Δεκεμβρίου.

Η 31χρονη τραγουδίστρια Λώρα Κρουά πυροβολήθηκε έξι φορές στο στήθος και στο στομάχι, και ένας από τους πυροβολισμούς παραλίγο να τραυματίσει σοβαρά την καρδιά της.

Υποβλήθηκε σε δέκα χειρουργικές επεμβάσεις και βρισκόταν για δύο εβδομάδες σε κώμα, πριν τελικά ξεκινήσει να μιλάει τις τελευταίες μέρες. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να διεκπεραιώσουν μια τραχειοτομή για να σώσουν τη ζωή τους.

Η 31χρονη ξεκίνησε να επικοινωνεί με την οικογένειά της, αρχικά με κινήσεις των ματιών και πρόσφατα άρχισε να μιλάει, κάνοντας ερωτήσεις σχετικές με τις επιθέσεις.

«Το πρώτο πράγμα που ήθελε να μάθει είναι τι συνέβη. Έχει τρομερούς εφιάλτες. Ήξερε ότι πολλοί άνθρωποι είχαν σκοτωθεί. Κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις» δήλωσε «The Sunday Times» ο αδερφός της Κρουά, Σεμπάστιαν.

Η τραγουδίστρια θυμάται τους δράστες της επίθεσης να φωνάζουν «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος), όπως ανέφερε ο αδερφός της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.