Αυτή είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους

Αυτή είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε στόλο 227 αεροσκαφών από την JetBlue.

H JetBlue ανακοίνωσε πως έχει ολοκληρώσει την επέκταση της Fly-Fi, της δωρεάν εν πτήσει Wi-Fi υπηρεσίας της και έτσι γίνεται η μόνη αεροπορική εταιρία να προσφέρει ασύρματη σύνδεση στο internet στους πελάτες της χωρίς επιπλέον κόστος.

Η Fly-Fi είναι τώρα διαθέσιμη σε όλα τα αεροπλάνα της εταιρείας (227), που καλύπτουν το σύνολο του στόλου των Airbus Α320, A321 και 190 Embraer.   Η JetBlue παρουσίασε το πρώτο Fly-Fi σε επιλεγμένα αεροπλάνα το 2013 και η ολοκλήρωση της εγκατάστασης σηματοδοτεί ένα ακόμα ορόσημο για την αεροπορική εταιρία.   Η αεροπορική εταιρία προσφέρει ήδη πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας όπως Amazon Video streaming και μεγάλη ποικιλία κινηματογραφικών ταινιών και καναλιών.

Η Fly-Fi είναι επίσης μια αδιάλειπτη υπηρεσία Wi-Fi, που σημαίνει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι την απογείωση προτού να μπορέσουν να αποκτήσουν απευθείας σύνδεση. Από την πύλη επιβίβασης έως τη θύρα άφιξης, η Fly-Fi επιτρέπει στους πελάτες JetBlue συνδεθείτε ασύρματα στο διαδίκτυο ολόκληρο το ταξίδι.

Οι ταχύτητες της υπηρεσίας για πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι αρκετά γρήγορες, σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες άλλων εταιριών. «Έχουμε 2017 και οι πελάτες μας αναμένουν να μπορούν να συνδέονται παντού, τόσο από την άνεση του καναπέ τους όσο και στα 35.000 πόδια πάνω από αυτόν», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Jet Blue.«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε περήφανοι που η JetBlue είναι πλέον η μόνη αεροπορική εταιρία που προσφέρει δωρεάν, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi», πρόσθεσε.

Πηγή: www.lifo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.