Αυτές είναι οι χώρες με τους πιο… άπιστους κατοίκους

Αυτές είναι οι χώρες με τους πιο… άπιστους κατοίκους

Πριν από μερικές ημέρες μια έρευνα αποκάλυψε ότι η βασική αιτία που οδηγεί τις γυναίκες στην απιστία είναι η… άρνηση των συντρόφων τους να κάνουν δουλειές του σπιτιού.

Τώρα, μια νέα μελέτη, η οποία συγκέντρωσε στοιχεία από έρευνες που κατά καιρούς διεξάγει η εταιρεία προφυλακτικών Durex κατέληξε στο χάρτη των χωρών, όπου οι κάτοικοί τους επιδίδονται περισσότερο στον… ποδόγυρο και τα αποτελέσματά της προκάλεσαν έκπληξη.

Βλέπετε, η χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά άπιστων συντρόφων είναι η Ταϊλάνδη, όπου το 51% δηλώνει ότι… την έχει κάνει την κουτσουκέλα του. Ειδικοί εκτιμούν ότι τα καυτερά φαγητά και ο σεξοτουρισμό βάρυναν ιδιαίτερα στο να κατακτήσει η χώρα αυτή την πρώτη θέση στον κατάλογο με τις πλέον άπιστες χώρες.

Πίσω από την Ταϊλάνδη βρίσκονται η Δανία (46%, προφανώς λόγω της «παραδοσιακής» σεξουαλικής απελευθέρωσης των Σκανδιναβών), η Ιταλία (45%, ο μύθος του Λατίνου εραστή καλά κρατεί), η Γερμανία (επίσης 45%!), η Γαλλία (43%, έκπληξη, καθώς η απιστία παλαιότερα θεωρούταν «σπορ» για τους Γάλλους), η Νορβηγία (41%, ισχύουν τα όσα γράφτηκαν για τη Δανία), το Βέλγιο (40%, είναι άραγε οι πραλίνες αφροδισιακές;…), η Ισπανία (39%, Λατίνοι εραστές κι αυτοί), η Βρετανία (36%) και η Φινλανδία (επίσης 36%).

Να σημειωθεί ότι αυτή η έρευνα έρχεται την ημέρα που σύμφωνα με το σάιτ «παρανόμων γνωριμιών» Illicit Encounters είναι πιο πιθανό να σας απατήσει ο/η σύντροφός σας…

Πηγή: http://www.topontiki.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.