Αυτή η σκηνή κόπηκε από τα Φιλαράκια λόγω ενός τραγικού γεγονότος, αλλά τώρα έγινε ξανά viral

Αυτή η σκηνή κόπηκε από τα Φιλαράκια λόγω ενός τραγικού γεγονότος, αλλά τώρα έγινε ξανά viral

 Ό,τι και να γράψει ή να πει κάποιος για αυτή τη σειρά είναι πραγματικά λίγο. Οι φανατικοί οπαδοί της αμέτρητοι, όπως αμέτρητες είναι και οι φορές που έχουμε απολαύσει και γελάσει με τις ατάκες αυτής της τόσο αγαπημένης παρέας.

Λογικό είναι λοιπόν το κάθε τι που έχει να κάνει μαζί της να γίνεται αμέσως viral. Για κάποιο λοιπόν λόγο, αυτό το βίντεο που αρχικά «ανέβηκε» το 2007 έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το Ίντερνετ να παραμιλάει (για μία ακόμη φορά).

Ο λόγος; Πρόκειται για μία σκηνή που κόπηκε λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος που έγινε στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011.

Ο σκοπός ήταν να βγει στον αέρα στις 11 Οκτωβρίου του 2001 αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ. Σε αυτήν, ο Τσάντλερ και η Μόνικα βρίσκονται στο αεροδρόμιο και ετοιμάζονται να φύγουν για μήνα του μέλιτος, αλλά τελικά κρατούνται από την ασφάλεια επειδή ο Τσάντλερ κάνει ένα αστείο για μία… βόμβα.

Δεν χρειάζεται λοιπόν κανείς να σκεφτεί πολύ για να καταλάβει οτί εάν αυτή η σκηνή έπαιζε, τότε θα ήταν πάρα πολλοί είναι εκείνοι που θα τη θεωρούσαν ασεβής και προκλητική.

Σήμερα, ωστόσο, μπορούμε πλέον να δούμε όλες τις κομμένες σκηνές της λατρεμένης μας σειράς χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχουν άλλωστε περάσει 11 χρόνια από τότε που τελειώσε (ναι, μεγαλώσαμε τόσο πολύ!).

Leave a Reply

Your email address will not be published.