Αυτές είναι οι χειρότερες φωτογραφίες γάμου που έχουμε δει (και ευτυχώς η νύφη τις μοιράστηκε στο Facebook)

Μία νύφη έχει πολλούς λόγους για να αγχώνεται και σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο φωτογράφος που θα έχει την ημέρα του γάμου της. Βλέπει πολλούς και τελικά επιλέγει εκείνον που πιστεύει ότι θα κάνει την καλύτερη δουλειά και φυσικά θα αναδείξει την ίδια και τον σύζυγό της.

Επομένως, κάποιος ίσως φαντάζεται το πώς μπορεί να νιώσει όταν τελικά παίρνει τις πολυπόθητες φωτογραφίες στα χέρια της και δεν είναι απλώς μέτριες, αλλά γελοίες. Αυτό το σενάριο τρόμου βγήκε αληθινό για την Jaclyn Ying, μία νύφη από τη Σιγκαπούρη.

Οι φωτογραφίες που έλαβε ήταν τόσο χάλια που η ίδια θέλησε να τις δημοσιεύσει στο Facebook, έχοντας το θάρρος να τις διακωμωδήσει, ακόμα και εάν όπως γράφει θύμωσε και έκλαψε όταν τις είδε.

Το post, όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε viral, αφού οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι πραγματικά ό,τι πιο αστείο έχουμε δει. Ακόμα και επίτηδες να ήθελε να το κάνει κάποιος, τόσο απαίσιες φωτογραφίες γάμου δεν θα είχε καταφέρει να βγάλει.

Εδώ που τα λέμε βέβαια, η Ying και ο άνδρας της έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αφού όπως εξηγεί εμπιστεύθηκαν τυφλά το στούντιο όταν τους είπε ότι θα τους αναθέσει εκείνο έναν φωτογράφο, χωρίς να τους δείξει τη δουλειά του. Μα είναι δυνατόν;

Ο ίδιος ο φωτογράφος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του με ένα δικό του post στο Facebook – το οποίο έχει πλέον σβήσει – λέγοντας ότι αυτές είναι μόλις μερικές από τις 900 φωτογραφίες που έστειλε συνολικά στο ζευγάρι.

Αλλά, εμάς μας ενδιαφέρουν οι άλλες, οι ξεκάθαρα αποτυχημένες. Και φυσικά, το Ίντερνετ δεν μπορούσε να αφήσει αυτόν τον θησαυρό ανεκμετάλλευτο. Και έτσι, ακολούθησαν τα memes. Πολλά και αστεία memes.

Δείτε τα, γελάστε, αλλά θυμηθείτε τα όταν θα σχεδιάζετε τον δικό σας γάμο…

Ο πρώην που δεν την ξεπέρασε ποτέ…

memes

Kάποια έβαλε κιλά…

memes

Λίγη βότκα ακόμα (χικ χικ)

memes

Πόσο κολακευτική φωτογραφία…

memes

Δεν θέλω καν να ξέρω τι έγινε εδώ.memes

Πηγή: huffingtonpost.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.