Χρυσή Αυγή και ΑΝ.ΕΛ υποδέχονται με επίθεση τη νίκη Μητσοτάκη

Με μια σκληρή ανακοίνωση υποδέχτηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα νέα της νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Πρόκειται για τα παιχνίδια της μοίρας. Ο κ. Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη βοήθησε τον γιο του να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ενεργό συμμετοχή βέβαια σ’ αυτό είχαν και οι σκληροπυρηνικοί ψηφοφόροι του σημιτικού μπλοκ που είναι προφανές ότι βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία όπως ο Αδ. Γεωργιάδης, δηλαδή με τους υβριστές του Κ. Καραμανλή», αναφέρει στη δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Μ.Χρυσοβελώνη για την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
«Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα. Είναι φανερό ότι σ’ αυτές τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, οι δύο τάσεις συγκρούστηκαν και οι διαθέσεις των ψηφοφόρων διχάστηκαν.
Οι ΑΝ. ΕΛ. με τις αρχές τους αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη.
Επιθετική ήταν η δήλωση και από τη Χρυσή Αυγή για το αποτέλεσμα των εκλογών. “Το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ δείχνει καθαρά το αποτρόπαιο, αντιλαϊκό και νεοφιλελεύθερο πρόσωπο του κόμματος αυτού, το οποίο δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πατριωτική παράταξη.
Η ΝΔ πιστή στην πολιτική του μνημονίου εξέλεξε ως πρόεδρό της τον μνημονιακότερο των υπουργών της, ο οποίος κόμπαζε για τις απολύσεις που πραγματοποιούσε.” αναφέρει η ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.