Κοπή πίτας με πρωταγωνιστή… το Αστυνομικό Μέγαρο

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού Καστοριάς. Η κοπή όπως επεσήμανε ο ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς, Ευθύμιος Αμαραντίδης πραγματοποιήθηκε συμβολικά στο κυλικείο του κτιρίου ώστε οι τοπικοί φορείς να δουν για άλλη μία φορά την υφιστάμενη κατάσταση του κτιρίου που στεγάζει την Αστυνομία.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ ενώ παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο δήμαρχος Καστοριάς, Ανέστης Αγγελής, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου και ο αντιδήμαρχος Νεστορίου, Θωμάς Ανδρεόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θωμάς Νάτσης.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου ήταν αυτή που έφερε τα… χαρμόσυνα νέα για την Αστυνομία της Καστοριάς αφού ουσιαστικά προανήγγειλε την μεταφορά της Αστυνομίας στο στρατόπεδο Μαθιουδάκη. Σύμφωνα με την κ. Τελιγιορίδου «Η δέσμευση που έχουμε είναι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα αυτό το θέμα θα επιλυθεί. Κύριε διευθυντά, συνέχισε, νομίζω πως εσείς θα ανακοινώσετε  την έναρξη εργασιών στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο. Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι ότι το κτίριο θα γίνει στον χώρο του στρατοπέδου Μαθιουδάκη. Το επίμαχο κτίριο του στρατώνα δεν θα γκρεμιστεί, όμως, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το αν θα γίνει κάποια αλλαγή της μελέτης, έτσι ώστε να ανακαινιστεί για να στεγάσει κάποιες από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας. Τους επόμενους μήνες, πάντως, αυτό θα έχει τελειώσει. Να ξέρετε ότι η πόρτα μου είναι ανοιχτή κάθε στιγμή για να συζητάμε τα προβλήματά σας».
Η βουλευτής της Ν.Δ., Μαρία Αντωνίου, από την πλευρά της αναφέρθηκε και αυτή στο ζήτημα του Αστυνομικού Μεγάρου, τονίζοντας και εκείνη την ανάγκη να εγκαταλειφθεί επιτέλους το συγκεκριμένο κτίριο και να μεταφερθούν στο νέο για την κατασκευή του οποίου υπεγράφη η σύμβαση πριν από 3 χρόνια.

Δείτε τις δηλώσεις

1 2 3 4 5

Leave a Reply

Your email address will not be published.