Συγχαρητήρια της Μαρίας Αντωνίου προς το Αστικό ΚΤΕΛ Καστοριάς για τη δωρεάν μετακίνηση των Ατόμων με Αναπηρία

Συγχαρητήρια της Μαρίας Αντωνίου προς το Αστικό ΚΤΕΛ Καστοριάς για τη δωρεάν μετακίνηση των Ατόμων με Αναπηρία

“Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των λεγόμενων ευπαθών κοινωνικά ομάδων προβάλλει ως άμεση προτεραιότητα”
Μια κοινωνία μπορεί να φτάσει τόσο ψηλά και να ανεβάσει τον πολιτιστικό της δείκτη ακόμη περισσότερο, αν δίνει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες σε  όλα τα μέλη της”, σχολίασε η Μαρία Αντωνίου μετά την συμφωνία που επήλθε μεταξύ της Διοίκησης των Αστικών Καστοριάς και του αρμοδίου Υπουργείου ώστε να ξεκινήσει και πάλι η δωρεάν μετακίνηση των Ατόμων με Αναπηρία, η οποία  είχε διακοπεί στις 31 Αυγούστου.
Πρόκειται για “μία ακόμη πρωτοβουλία που στόχο έχει την ουσιαστική στήριξη   των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια όλων μας”, συμπλήρωσε η κ. Αντωνίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “ειδικά σήμερα, περισσότερο ίσως από ποτέ άλλοτε, η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των λεγόμενων ευπαθών κοινωνικά ομάδων προβάλλει ως άμεση προτεραιότητα”.
Τέλος, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Καστοριάς  κ. Νίκο Ζιώγα για την προσπάθεια που κατέβαλε για την επίτευξη της συμφωνίας, λέγοντας πως “τέτοιες ενέργειες δείχνουν ξεκάθαρα το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του Αστικού ΚΤΕΛ Καστοριάς και δίνει στα άτομα αυτά περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες, για να κάνει την καθημερινότητά τους ευκολότερη και ποιοτικότερη”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.