Α.Σ. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φιλικό με Νταηλάκη και μεταγραφική ενίσχυση(φωτογραφίες)

Το πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς έδωσε χθες Σάββατο ο Α.Σ.Παναργειακός στο Νταηλάκι με την τοπική ομάδα. Οι παίχτες που αγωνίστηκαν για τον Α.Σ.Παναργειακό, έδειξαν μεγάλο ζήλο για την καινούρια αγωνιστική χρονιά και αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Για τον Α.Σ.Παναργειακό αγωνίστηκαν οι Αζέμης, Παπαηλίας, Ιωαννίδης, Βασιλειάδης, Ευαγγέλου, Χαραλαμπίδης, Μήλιος και Μουρατίδης.
Το νέο και και πολλά υποσχόμενο μέλλον της ομάδας που αγωνίστηκε για τον Α.Σ.Παναργειακό απαρτίζεται απ’ τους Μήλιο Χρήστο, Κέβιν Βρέστα, Αντωνιάδη Θωμά, Μπίζογλου Σπύρο και Μάριο Χότζα. Όλοι τους αγωνίστηκαν με πάθος και η εικόνα που εμφάνισαν στο γήπεδο ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα αυτά τα παιδιά προέρχονται απ’ τις ακαδημίες της ομάδας. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0 παρά τις πολλές ευκαιρίες της ομάδας και το δοκάρι των αξιόμαχων γηπεδούχων.
Η διοίκηση του Α.Σ. Παναργειακού ευχαριστεί την ομάδα του Νταηλακίου για το ευχάριστο και ποδοσφαιρικό κλίμα που εμφάνισε στο γήπεδο, και βοήθησε στη διεξαγωγή ενός πολύ ωραίου αγώνα.

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, πραγματοποιήθηκε χθες η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Λέκκου που εμφανίστηκε στον χθεσινό αγώνα και γνωρίστηκε με τους παίχτες της ομάδας.

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ των Καλύβα και Σιώμου καθώς και οι νέοι παίχτες καλωσορίζουν τον Δημήτρη στην ομάδα και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά.
Το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 01/09/2015 και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Λεύκης με τον τοπικό Π.Α.Σ.[Best_Wordpress_Gallery id=”31″ gal_title=”παναργειακος”]

Leave a Reply

Your email address will not be published.