Άργος Ορεστικό: Πολιτιστική εκδήλωση arTgos (φωτογραφίες+δηλώσεις)

Το inkastoria σας παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες την επιτυχημένη εκδήλωση arTgos που έλαβε χώρα χθές βράδυ στον πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού.

Οι καφετέριες κατακλύστηκαν από πλήθος κόσμου που αψήφησε τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και στήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διοργανωτές Μαρία Μουτζίκη και Σάββας Φωτιάδης ωστέ να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.  Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Δήμου Άργους Ορεστικού τόσο για την παραχώρηση του χώρου όσο και για την κατασκευή της εξέδρας.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη θετρική παράσταση <<ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΑΓΡΙΑ>> με τις Μαρία Μουτζίκη, Κατερίνα Τοπάλη, Μαρία Χατζίδου και τους Σάββα Φωτιάδη και Αλέξανδρο Βοζινίδη.

Την σκυτάλη πήραν μουσικά συγκροτήματα με τους <<Belle Epoque>> να ταξιδεύουν το κοινό ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή οι <<Ούτε Σπόντα>> απογειώνοντας με τη μουσική τους τον κόσμο που δεν δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει.

<<Belle Epoque>>
Ιωάννα Ποζατζίδου Φωνή
Σάββας Φωτιάδης φωνή,Κιθάρα
Αστέρης Τσαλίκης Πλήκτρα
συμμετοχή: Γιώργος Χρυσίδης Drums
Αλέξανδρος Βοζινίδης Κιθάρα

<<Ούτε Σπόντα>>

Γιάννης Παπαγεωργίου – ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα φωνή,
Χρήστος Παπαδόπουλος – κλαρινέτο-σαξόφωνο, φωνή,
Τζίνα Μιξαφέντη – φωνή,
Αστέρης Τσαλίκης – ακορντεόν, πλήκτρα,
Δάνης Κουμαρτζής – ηλεκτρικό μπάσο,
Στέλιος Σιούλας – τύμπανα.

Η Μαρία Μουτζίκη & ο Σάββας Φωτιάδης μίλησαν αποκλειστικά στο Inkastoria πρίν λίγο και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την χθεσινή εκδήλωση ενώ υποσχέθηκα πως θα επιστρέψουν για κάτι ανάλογο στο μέλλον!

Μαρία Μουτζίκη: Μια όμορφη καλοκαιρινή νύχτα γεμάτη κέφι, χαρά, ζωντανια και αισιοδοξία έκανε τον κόσμο του Άργους Oρεστικού μια παρέα!

Μια νύχτα διαφορετική, ξεχωριστή με το άρωμα τέχνης, αγάπης και ελπίδας! Πήγαμε κόντρα στους δύσκολους καιρούς και περάσαμε το μήνυμα πώς όταν υπάρχει ενέργεια, θετική αύρα και όρεξη μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση και το κέφι του. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα ξαναπούμε!

Με εκτίμηση.

Μαρία Μουτζικη & Σάββας Φωτιάδης!

 

Φωτογραφικό υλικό

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”arTgos”]

(την ερχόμενη εβδομάδα θα σας δείξουμε πλάνα από κάμερα drone αφού πρώτα γίνει το απαραίτητο μοντάζ)

11717410_10204518056851699_4830522992070206935_o

Leave a Reply

Your email address will not be published.