Άργος Ορεστικό: Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 7χ7(ανακοινώσεις-φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο Τουρνουά 7χ7 στο Άργος Ορεστικό και φυσικά το inkastoria ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό.

Από πολύ νωρίς το γήπεδο άρχισε να γεμίζει από κόσμο ενώ την ώρα της έναρξης ήταν ασφυκτικά γεμάτα τόσο η κερκίδες όσο και τα σουβλατζίδικα-καντίνες.

Λίγο πρίν την έναρξη οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την διεξαγωγή διαγωνισμού στο ημίχρονο και έδωσαν πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες ήταν 35 και αφού πρώτα οι διοργανωτές επέλεγαν στην τύχη έναν αριθμό, στη συνέχεια ο διαγωνιζόμενος έπρεπε να σκοράρει από το κέντρο σε κενή εστία.

Ύστερα απο δύο αποτυχημένες προσπάθειες, ο Κωνσταντίνος Κόλα ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει και να κερδίσει μία μπάλα, προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών ‘SPORTIVO’ της κας Άννας Σιάπκα.

Αποτέλεσμα τελικού:

ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ – ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ   3 – 2 (Ervis 22′ 58′, Gleni 75′ – Δινάδης 23′, Μπάτζιος  Αργ. 65′)

Βραβεία: 

  • FAIR PLAY  –  ΜΗΤΣΟΣ & ΤΗΕ ΟΤΗΕRS
  • MVP  –  AZEMHΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • 1ος ΣΚΟΡΕΡ  –  ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
  • ΦΙΝΑΛΙΣΤ  –  ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  –  ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ

Μετά το τέλος του τελικού τον λόγο πήρε ο Χρήστος Καλύβας εκ μέρους των διοργανωτών και αφού χαιρέτησε τους παρευρισκομένους, ανακοίνωσε την πρόθεση των διοργανωτών για δωρεά χρημάτων στον σύλλογο ‘ΚΕΛΕΤΡΟΝ’ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ με τους φιλάθλους να χειροκροτούν παρατεταμένα την συγκεκριμένη κίνηση.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές με την Αντιδήμαρχο κα Αφροδίτη Μπελονάκη να κάνει την απονομή στους πρωταθλητές.

Δείτε φωτογραφίες του τελικού και της απονομής, από τον εθελοντή φωτογράφο του Τουρνουά, Νικόλαο Πισμίχο τον οποίο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια οι διοργανωτές, τόσο για την υπομονή του όσο και για τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε κατα τη διάρκεια του Τουρνουά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

[Best_Wordpress_Gallery id=”17″ gal_title=”τελικος2015″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.