Ευχαριστίες στο Δήμο Άργους Ορεστικού για την διοργάνωση της εκδήλωσης “Ταξίδι στη γαλλική μουσική”

Ευχαριστίες στο Δήμο Άργους Ορεστικού για την διοργάνωση της εκδήλωσης “Ταξίδι στη γαλλική μουσική”

Οι συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης, η οποία έλαβε χώρα στις 11 Μαΐου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:45 στο Δημοτικό Ωδείο του Άργους Ορεστικού με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους Ορεστικού… Eυχαριστούμε το υπέροχο ακροατήριο που μας τίμησε με την παρουσία του και το θερμότατο χειροκρότημα του. Τα τόσο συγκινητικά λόγια που μας χάρισαν, με το πέρας της εκδήλωσης και με τα οποία συνεχίζουν να μας κολακεύουν μέχρι και σήμερα, είναι για εμάς το μεγαλύτερο δώρο και η καλύτερη ανταπόδοση και επιβράβευση των προσπαθειών μας για την επίτευξη αυτής της καλλιτεχνικής βραδιάς.

.Νιώθουμε την ανάγκη να αναφέρουμε και να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και φυσικά στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, οι οποίοι αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να συμμετέχουν στις πρόβες, με αποτέλεσμα να τραγουδήσουν και να παίξουν μουσικά όργανα σαν επαγγελματίες κάνοντας εφικτή αυτή την Ρομαντική, Μαγευτική και Εκλεπτυσμένη βραδιά.

– Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ και το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ που διοργάνωσαν αυτή την υπέροχη βραδιά γαλλικής μουσικής.

– Τα Γυμνάσια που συμμετείχαν: Γυμνάσιο ΜΑΝΙΑΚΩΝ, Γυμνάσιο ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ και το 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

– Επίσης ευχαριστούμε τον Δ/ντή του Γ.Ε.Λ. Άργους Ορεστικού: κ. Αθαν. Δ. Κάκο, την Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού: κ. Αλεξάνδρα Γ. Μωυσίδου, τον Δήμο Άργους Ορεστικού, το Δημοτικό Ωδείο Άργους Ορεστικού και τον καλλιτεχνικό Δ/ντη κ. Σπύρο Τάκα, τον ηλεκτρολόγο κ. Δημήτρη Γιαννόπουλο, τους επαγγελματίες μουσικούς και τους καθηγητές μουσικών οργάνων, την Αργυρώ Γεωργίου-Αποστολίδου η οποία πρόσφερε τεχνική υποστήριξη στον φωτισμό της εκδήλωσης και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την μελωδική πανδαισία.

– Υπεύθυνοι Καθηγητές και καλλιτεχνικοί επιμελητές ήταν οι:

Χαρά Κασκίτση,

Δημήτρης Μπρόβας

και Κωνσταντίνος Ταμβάκης.French at Argos Orestikon.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.