Αποτελέσματα 23/06 τουρνουά 7χ7 στο Άργος Ορεστικό

Αποτελέσματα 23/06 τουρνουά 7χ7 στο Άργος Ορεστικό

Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε για τον Β’ όμιλο, με τα εξής αποτελέσματα

ΑΕΤΟΙ 1 – 1 CENTRAL CAFE (Fatos 9′, – Μπουρδάνος 34′)

BARCELIOMA 4 – 2 ΑΡΗΣ ΑΡΓΟΥΣ  (Παππάς 20′, Αυτογκολ 38′, Τσιγαρίδας Θανάσης 39′, Τσιγαρίδας Σωτήρης 50′, – Κίτσιος 7′, Μιχαηλίδης 66′)

Κίτρινες: Barcelioma: Κυρκότσογλου  60′

CEBOLLITAS 2 – 3 ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ (Μπορόζης 7′, Καλύβας Νίκος 23′ – Στασινόπουλος 1′ 63′,  Μιχαλόπουλος 62′)

Κίτρινες : Cebollitas Καλύβας Νίκος 70′, – Συμπέθεροι : Μιχαλόπουλος 50′, Αντωνιάδης 55′, Στασινόπουλος 69′

Κόκκινες: Cebollitas Ντένις 60′ (2 κίτρινες) *Μη δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα*

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. BARCELIOMA 3
  2. ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ 3
  3. ΑΕΤΟΙ 1
  4. CENTRAL CAFE 1
  5. CEBOLITAS 0
  6. ΑΡΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 0

 

Matchday Preview 24/6

Με δύο παιχνίδια του Γ’ ομίλου κλείνει ο κύκλος της πρώτης αγωνιστικής του Τουρνουά. Πέντε ομάδες έχουμε στον Γ’ όμιλο με μόνο δύο να περνούν στην επόμενη φάση. Έτσι 4 ομάδες παίζουν κάθε αγωνιστική με 1 ομάδα να έχει ρεπό, αυτήν την εβδομάδα ρεπό έχουν οι Nevris.Έτσι το τρίτο ματς για σήμερα είναι ματς του Α’ ομίλου.18:30 VODKA JUNIORS – ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ
20:00 ΓΚ… ΟΧΙ… – MITSOS AND THE OTHERS
21:30 ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΙ

Την αρχή για τον 3ο όμιλο την κάνουν οι Vodka Juniors. του Διαμαντή Αδάμ, οι Vodka έχοντας την πετυχημένη συνταγή των προηγούμενων χρόνων, και φέτος ο στόχος  δεν μπορεί να μην είναι άλλος από την κατάκτηση του Τουρνουά, έτσι θα θελήσουν μια καλή αρχή. Απέναντί τους θα βρεθεί η Παρτουζαν του Gleni, νέα ομάδα για τον Gleni φέτος θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα τουρνουά.

Η μέρα συνεχίζεται με τους ΓΚ… ΟΧΙ… του Ιωαννίδη Γιάννη να αντιμετωπίζουν τους Others του Μήτσου Παρνάβα. Δύο περσινοί συμπαίκτες είναι αντίπαλοι στο πρώτο παιχνίδι. Οι γκ.οχιέχουν στο ρόστερ της πολλά γνώριμα πρόσωπα, παλιούς πρωταθλητές, θα προσπαθήσουν να δέσουν τις μονάδες και να πρωταγωνιστήσουν και εφέτος. Παρόμοια κατάσταση και στουςOthers, με τον αρχηγό Μήτσο Παρνάβα ύστερα από ένα χρόνο, να ξανά βρίσκει τους παλιούς συμπαίκτες του, που είχαν γνωρίσει κατά το παρελθόν επιτυχίες. Έχοντας ψηλά τον πήχη θα προσπαθήσει να επαναλάβει μια αξιόλογη πορεία.

Τέλος στις 21:30 έχουμε παιχνίδι του Α’ όμιλου, ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΙ για την 2η αγωνιστική, αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκη και έτσι θα κυνηγήσουν μια δεύτερη που θα τους φέρει κοντά στην πρόκριση.

Υ.Γ. Τα ρόστερ του Α’ ομίλου έχουν αναρτηθεί, του Β’ και Γ’ θα αναρτηθούν εντός της ημέρας. Μπορείτε να τα βρίσκετε πατώντας πάνω στον κάθε όμιλο. Επίσης σιγά σιγά θα αναρτηθούν και φωτογραφίες των παιχνιδιών, περισσότερα σύντομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.