Καλαμάτα: Φοιτήτρια κατηγορεί 25χρονο για απόπειρα βιασμού

Με εμφανή χτυπήματα κατέφυγε στην Ασφάλεια Καλαμάτας μια νεαρή φοιτήτρια που σπουδάζει στην πόλη και κατήγγειλε ότι ένας 25χρονος της επιτέθηκε στην προσπάθειά του να την εξαναγκάσει να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορέξεις. Η καταγγελία έγινε με καθυστέρηση μερικών ημερών, αλλά ο τραυματισμός της νεαρής επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς που την εξέτασαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της φοιτήτριας, ένα από τα προηγούμενα βράδια διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της πόλης μαζί με τον 25χρονο και στη συνέχεια πήγαν σε ένα σπίτι που ανήκε σε έναν φίλο του. Εκεί, ο νεαρός τής επιτέθηκε προσπαθώντας να τη βιάσει, αλλά εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει, παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Οι άνδρες της Ασφάλειας προσήγαγαν για την προανάκριση τον φερόμενο βιαστή, που τους έχει απασχολήσει παλιότερα για μικροκλοπές. Εκείνος αρνήθηκε όσα του αποδίδει η φοιτήτρια και ισχυρίστηκε ότι τα χτυπήματα που φέρει προκλήθηκαν από… πτώση της από τις σκάλες! Οι αστυνομικοί δεν τον συνέλαβαν, μια και το αυτόφωρο είχε παρέλθει, αλλά η δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του για απόπειρα βιασμού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.