Ο επίσημος απολογισμός του ΣΕΓ για την 6η FEA

Με επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η Fur Excellence in Athens International Fur Fair 2016. Η FEA 2016 προσέλκυσε το μεγαλύτερο αριθμό Ρώσων εμπορικών αγοραστών από όλες τις διεθνείς εκθέσεις που προηγήθηκαν οι οποίοι έμειναν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση, τα εμπορεύματα και την παρουσία των επιχειρήσεων.

Οι ρώσοι εμπορικοί επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον γεγονός που είναι αισιόδοξο καθώς δείχνει ότι η Ρωσική αγορά εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη γούνα.  Το πολύ ισχυρό αποτέλεσμα της FEA 2016 είναι ότι υπήρξε ενδιαφέρον από νέες αγορές που μπορεί να δώσουν την προοπτική που χρειάζεται η Καστοριά και η Σιάτιστα. Το FurFashionShow υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακό γεγονός που αποδεικνύεται από την πολύ μεγάλη προσέλευση επισκεπτών που πλημμύρισαν κάθε γωνιά του. Πολύ σημαντικές και οι πολιτικές παρουσίες που έστειλαν ένα μήνυμα στήριξης του κλάδου. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών ευχαριστεί τη Βουλευτή Νομού Καστοριάς κ. Τελιγιορίδου τη Βουλευτή κ. Αντωνίου, τους Υπουργούς που επισκέφθηκαν την έκθεση, τον ΓΓ κ. Παπαδεράκη την Ευρωβουλευτή κ. Σπυράκη τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, τον υποψήφιο βουλευτή κ. Περιβολλάρη, τον Αντιπεριφειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού, Αθλητισμού Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόφιλο Ζυμπίδη, το Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Καστοριάς, τον πρόεδρο του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Καστοριάς, κ. Καραταγλίδη καθώς και τις ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ο ΣΕΓ ιδιαίτερα ευχαριστεί τους χορηγούς NAFA, SAGA, AMERICANLEGEND, KF, το EnterpriseGreece, τον πρόεδρο της IFFκ. Μανάκα Γιάννη, την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας τον Πρόεδρο κ. Κοσμίδη και τα μέλη του ΔΣ, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Εκτροφέων κ. Λάγγα,  τους κκ. Τσίοπουλο, Μπαμπάκο, Δόλλα, τον κ. Βασίλη Καρδάση, την Ελληνική Αστυνομία, τους εκθέτες και τους επισκέπτες και όλους τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν την FEA 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.