Απαγωγή και δολοφονία 17χρονης μουσουλμάνας στην Βιρτζίνια

Μια 17χρονη μουσουλμάνα απήχθη έξω από τέμενος στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ και δολοφονήθηκε. Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα ως ύποπτο το πτώμα της νεαρής βρέθηκε πεταμένο σε λίμνη.
Θλίψη και τρόμο προκάλεσε η επίθεση στην μουσουλμανική κοινότητα, που είχε συγκεντρωθεί για να προσευχηθεί στο τέμενος λόγω του Ραμαζανίου.
Η επίθεση έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν η κοπέλα με φίλες της που έφευγαν από το τέμενος ενεπλάκησαν σε διένεξη με τον οδηγό αυτοκινήτου στην κοινότητα του Στέρλινγκ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της κομητείας του Φέρφαξ.
Κάποια στιγμή ο οδηγός βγήκε από το όχημά του και επιτέθηκε στο κορίτσι. Οι φίλες της έτρεξαν για να γλιτώσουν από την επίθεση του άνδρα και αργότερα κατήγγειλαν στις αρχές την εξαφάνισή της με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό της στις κομητείες του Φέρφαξ και του Λάουντουν.
Περίπου στις 15.00 βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας, που φέρεται ότι ανήκε στην 17χρονη, σε λίμνη του Στέρλινγκ, σύμφωνα με την αστυνομία.
Στην διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό της οι αρχές σταμάτησαν έναν οδηγό ο οποίος «οδηγούσε ύποπτα στην περιοχή» και τον συνέλαβαν. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας αυτός είναι ο 22χρονος Ντάργουιν Μαρτίνες Τόρες.
Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εις βάρος του Τόρες και οι αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για έγκλημα μίσους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ –ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.