Μ. Αντωνίου: Αγάπη για τον τόπο μας, σεβασμός στην παράδοση, αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων

Μ. Αντωνίου: Αγάπη για τον τόπο μας, σεβασμός στην παράδοση, αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων

Χαίρομαι ιδιαίτερα, που διατηρείτε με τόση φροντίδα, αγάπη και αφοσίωση τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις, των δύο λαών, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών”, διαμήνυσε, στον χαιρετισμό της, η Μαρία

Αντωνίου κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της ΕλληνοΑμερικανικής Ένωσης Καστοριάς, για τον καθιερωμένο εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Η Μαρία Αντωνίου, εξήρε το έργο και την συμβολή της Ένωσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “σε μία εποχή σημαντικών γεγονότων, όπως η σημερινή, κρατώντας άρρηκτους δεσμούς μεταξύ σας αλλά και με την ομογένεια στην Αμερική, αποδεικνύετε έμπρακτα πως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν και αξίζει να παραμένουν σταθερά, όπως είναι η αγάπη για τον τόπο μας, ο σεβασμός στην παράδοση, η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων”.

Παράλληλα, αφού ευχαρίστησε θερμά για την Πρόσκληση τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Τσέα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε σε όλους υγεία και χρόνια πολλά, προτρέποντάς τους να κάνουν πράξη το φετινό μήνυμα του Προέδρου Ομπάμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών: “τιμήστε τη γιορτή των ευχαριστιών, θυμηθείτε την γενναιοδωρία”.

P1020482

Leave a Reply

Your email address will not be published.