Τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας Γιάννη Μανάκα υποδέχθηκε η Μαρία Αντωνίου

Τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας Γιάννη Μανάκα υποδέχθηκε η Μαρία Αντωνίου

Τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας κ. Γιάννη Μανάκα υποδέχθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, η Μαρία Αντωνίου στο Πολιτικό της Γραφείο, όπου είχαν μία εγκάρδια, εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της Γουνοποιίας.
Είναι γεγονός ότι η θέση σας, αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και σπουδαία διάκριση για την Ελληνική Γουνοποιία, αφού, όπως πληροφορούμαι, είναι η πρώτη φορά που Έλληνας καταλαμβάνει τόσο υψηλό αξίωμα, σε κλαδικά όργανα”, είπε αρχικά η Μαρία Αντωνίου συγχαίροντάς τον Πρόεδρο, για την πρόσφατη εκλογή του, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητά της ότι “παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος την τρέχουσα περίοδο, θα πετύχετε όλους τους καίριους στόχους που έχετε θέσει”.
Ο κ. Μανάκας, ο οποίος συνοδευότανε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτρη Κοσμίδη, καθώς και άλλα μέλη της Ομοσπονδίας και της Fur Europe, ευχαρίστησε την Μαρία Αντωνίου για την υποδοχή και τα θερμά της λόγια δηλώνοντας πως είναι υποχρέωση όλων των φορέων να πορευθούν από κοινού για να υπάρξει ανάπτυξη του κλάδου τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Από την πλευρά μου, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα συμβάλλω με όλες μας τις δυνάμεις για την προώθηση, όπως έκανα πάντοτε και στο παρελθόν, όλων των ζητημάτων και αιτημάτων του κλάδου της Γουνοποιίας, μέσα από μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία”, διαβεβαίωσε η Μαρία Αντωνίου, τονίζοντας πως όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και να ξαναφέρουμε τον τόπο στον δρόμο της ανάπτυξης.

 

 

P1020411

P1020415

P1020424

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.