Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαβάστε το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σήμερα γιορτάζουμε με λαμπρότητα την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ημέρα με έντονο συμβολισμό, εθνικό και θρησκευτικό, όχι μόνο για τη στρατιωτική οικογένεια, αλλά και για το σύνολο του ελληνικού λαού.
Η 21η Νοεμβρίου αποτελεί ημέρα λαμπρής εορτής, καθώς η Εκκλησία μας γιορτάζει τα
Εισόδια της Θεοτόκου, Υπερμάχου Στρατηγού και προστάτιδας των ελληνικών όπλων και το Έθνος τιμά όλους όσους υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρα μας.
Στρέφουμε τη σκέψη μας σε όλους εκείνους  που κράτησαν ψηλά τα λάβαρα των εθνικών ιδανικών και έπεσαν ηρωϊκά στα πεδία των μαχών, σε εκείνους που καθημερινά δίνουν τον αγώνα, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, για τη διασφάλιση του απαιτούμενου αισθήματος ασφάλειας για τον Έλληνα Πολίτη και τη διαφύλαξη των εθνικών μας συμφερόντων, όπου και αν αυτό απαιτηθεί.
Άνδρες και Γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο  ελληνικός λαός γνωρίζει ότι στέκεστε φρουροί σε κάθε εσχατιά της ελληνικής γης και συμπαραστάτες της κοινωνίας σε κάθε δυσκολία. Γι’ αυτό και είναι πάντα, στο πλευρό των στρατευμένων παιδιών του, υπέρ Ενόπλων Ελληνικών Δυνάμεων. Γι’ αυτό σας περιβάλλει με αγάπη, σας τιμά και σας ευχαριστεί.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους σας και στις οικογένειές σας υγεία και προκοπή. Χρόνια Πολλά!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.