Μαρία Αντωνίου: “Φροντίστε να έχετε έτοιμα τα ελικόπτερα…”

Μαρία Αντωνίου: “Φροντίστε να έχετε έτοιμα τα ελικόπτερα…”

Για μία ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις η Μαρία Αντωνίου, μιλώντας στην Βουλή, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου, που κατέθεσε η Κυβέρνηση, ως “ρυθμίσεις για την εφαρμογή συμφωνίας και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων”.

Ασκώντας εντονότατη κριτική προς την κυβέρνηση, είπε πως “το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποκαλύπτεται πλήρως η πολιτική απάτη προς τον ελληνικό λαό και το μεγάλο φιάσκο”, αφού “έχοντας, πριν από μερικές ώρες, έξω από τη Βουλή το παναγροτικό συλλαλητήριο και δεχόμενοι οι αγρότες μας τη σκληρότητα και την αγριότητα της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συζητάμε ουσιαστικά σήμερα, τι; Την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας”, θυμίζοντας ταυτόχρονα στον Πρωθυπουργό, το «κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», που έλεγε προεκλογικά “προσπαθώντας να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού”.

Κλείνοντας την ομιλία της ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, “επί εννέα μήνες το μόνο που κάνετε είναι να βάζετε επιπλέον φόρους. Αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, ΦΠΑ στην εκπαίδευση, αύξηση της φορολογίας στους ελεύθερους επαγγελματίες, αύξηση της φορολογίας στους Αγρότες, ενώ πριν ένα χρόνο λέγατε ότι δεν αντέχει άλλους φόρους η κοινωνία. Τώρα τι έγινε; Αυτή είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζεστε; Θερμά συγχαρητήρια. Έρχεται η ώρα της κρίσης. Φροντίστε να έχετε έτοιμα τα ελικόπτερα…”, τόνισε με νόημα η Μαρία Αντωνίου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα τω Βουλευτών.

Ολόκληρη η ομιλία της Μαρίας Αντωνίου:

Leave a Reply

Your email address will not be published.