Άμεσο το ενδιαφέρον και η κινητοποίηση της Μαρίας Αντωνίου για τις πρόσφατες ζημιές των καλλιεργειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Άμεσο ήταν το ενδιαφέρον και η κινητοποίηση της Μαρίας Αντωνίου έπειτα από τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαν σαν συνέπεια να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες  παραγωγών της περιοχής μας.
Σε συνεχείς επικοινωνίες που είχε από την πρώτη κιόλας στιγμή, τόσο με τους αρμόδιους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, όσο και με κατοίκους  των περιοχών που επλήγησαν, ενημερώθηκε πλήρως για την επικρατούσα κατάσταση.
Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρμοδίων αρχών γίνονται ήδη επί τόπου  οι καταγραφές των ζημιών έτσι ώστε να υπάρχει ακριβής και επίσημη εικόνα   της κατάστασης.
Είναι δε δεδομένο ότι με την ολοκλήρωση των παραπάνω ενεργειών θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες κινήσεις από πλευράς της Μαρίας Αντωνίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την άμεση διευθέτησή τους, πάντοτε   σε συνεργασία και συντονισμό με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.