Άγριος καυγάς Αντωνίου – Νικολή στον αέρα

Μονοπώλησε την πολιτική εκπομπή του TOP Channel «επί παντός» ο καυγάς μεταξύ της βουλευτού Καστοριάς με τη ΝΔ Μαρίας Αντωνίου και της υποψήφιας με τους ΑΝΕΛ Καλλιόπης Νικολή. Αφορμή η αναφορά της κ. Νικολή σε εισαγγελική έρευνα του Εισαγγελέα Kαστοριάς για αδίκημα λαθροϋλοτομίας, λαθρεμπορίας και φοροδιαφυγής στο οποίο. Ο καυγάς ξεκίνησε όταν η κ. Νικολή ενέπλεξε το όνομα της κ. Αντωνίου στην υπόθεση λέγοντας ότι «υπάρχει έρευνα στην Εισαγγελία Καστοριάς στο στάδιο της ανάκρισης  στην οποία εμπλέκεται η κ. Αντωνίου».

«Ορίστε; Προσέξτε τι θα πείτε, προσέξτε τι θα πείτε» απάντησε η Μαρία Αντωνίου.

«Κατηγορείτε η κ. Αντωνίου»,  είπε η κ. Νικολή και η σύγκρουση βγήκε εκτός ελέγχου.

Μάταια ο παρουσιαστής Παναγιώτης Πλιάτσιος προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα ζητώντας από την κ. Νικολή να παρουσιάσει στοιχεία.

Λίγο αργότερα η κ. Αντωνίου είπε «γι’ αυτό οι ΑΝΕΛ θα πάνε κατά διαόλου» δηλώνοντας ότι θα κάνει μήνυση στην κ. Νικολή.

«Τι δουλειά κάνετε;» ρώτησε η κ. Αντωνίου την κ. Νικολή η οποία απάντησε «εξωτερική συνεργάτης ξένης επενδυτικής εταιρείας» με την κ. Αντωνίου να σχολιάζει «α παπαπά».

«Πάψτε» είπε η κ. Νικολή προς την κ. Αντωνίου, με τον κ. Πλιάτσο να παλεύει μάταια να σταματήσει τον καυγά στον οποίο μπήκε και η κ. Λαπόρδα από το Ποτάμι αντιδρώντας σε σχόλιο της κ. Νικολή ότι και οι υπόλοιποι παριστάμενοι «ξέρουν αλλά ίσως δεν θέλουν να το πούνε».

«Μη ρίχνετε λάσπη» είπε η κ. Λαπόρδα, ζητώντας στοιχεία, για να μην πάρει απάντηση.

«Το θέμα βγήκε στην επιφάνεια από πρώην βουλευτή της Ν.Δ., τον κ. Τζηκαλάγια» συνέχισε η κ Νικολή λέγοντας στην  κ. Αντώνιου  «ότι το γνωρίζει καλά, όσο κι αν θέλει να κρυφτεί».

«Λυπάμαι» είπε η κ. Αντωνίου, λέγοντας στην κ. Νικολή πως «δεν ξέρει που παν τα τέσσερα».

Για την ιστορία η υπόθεση που αναφέρεται η κ. Νικολή αφορά τις κατηγορίες του πρώην βουλευτή της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας, που ήρθε δεύτερος σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές. Ο κ. Τζηκαλάγιας κατηγόρησε την κ. Αντωνίου πως έστησε μηχανισμό με επίκεντρο το Δασαρχείο Καστοριάς, στο οποίο είναι η ίδια υπάλληλος, μέσω του οποίου εξασφάλιζε την ψήφο των πολιτών με αντάλλαγμα φθηνά καυσόξυλα. Σε ανακοίνωσή του, ο πρώην βουλευτής είχε καταγγείλει «ανομία, εγκληματική λαθροϋλοτομία, ασφαλιστική εισφοροδιαφυγή και ομηρεία στη διανομή συστάδων στους δασικούς συνεταιρισμούς, με καθοδήγηση και συγκάλυψη κρατικών αξιωματούχων».
Από την πλευρά της η κ. Αντωνίου έστειλε το δικό της μήνυμα-απάντηση στον εσωκομματικό της αντίπαλο, μέσω ευχαριστήριας ανακοίνωσης προς τους ψηφοφόρους της για την επανεκλογή της: «Κλείστε τα αυτιά σας στις φωνές του μίσους και της μιζέριας, ανοίξτε τα μάτια σας στον δρόμο της ενότητας της διεκδίκησης και του κοινού μας μέλλοντος».

 

Δείτε το βίντεο του καυγά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.