Μ. Αντωνίου για ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: “Παραμένουν αμετανόητοι ψεύτες και υποκριτές μέχρι το τέλος”

Μ. Αντωνίου για ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς: “Παραμένουν αμετανόητοι ψεύτες και υποκριτές μέχρι το τέλος”

Επίθεση μέσω facebook εξαπολύει η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μ. Αντωνίου στον ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς αναφορικά με την Αρχιτεκτονική Σχολή της Καστοριάς. Η κ. Αντωνίου αναφέρει: “Παραμένουν αμετανόητοι ψεύτες και υποκριτές μέχρι το τέλος. Χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και έχουν παλαβώσει. Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ (που κανένας δεν γνωρίζει, από ποιους αποτελείται) τώρα τάζει και Αρχιτεκτονική σχολή στην Καστοριά. Αφού έταξαν τα πάντα στους πάντες και τους κορόιδεψαν συνεχίζουν τα ίδια. Ψυχραιμία «σύντροφοι», πολύ σύντομα θα καταλήξετε εκεί που σας αξίζει. Στο 3%. Μέχρι τότε προλαβαίνετε να τάξετε και καμιά σοβαρή ιατρική ανακάλυψη. Πώς και σας ξέφυγε αυτό αλήθεια;
Και βέβαια θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε και την άποψη των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αν έχει αναλάβει να δίνει τις «υποσχέσεις», η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, που κανένας δεν γνωρίζει από ποιους αποτελείται”.

H επιστολή του ΣΥΡΙΖΑ:
ΣΥΡΙΖΑ: Παρακολουθούμε με έκπληξη την διαμάχη για την αρχιτεκτονική σχολή που κάποιοι με την ανεπάρκεια τους φρόντισαν να φύγει από την Καστοριά προς άλλες πολιτείες. Μετά την αλήστου μνήμης δήλωση της κ. Αντωνίου βουλευτού της ΝΔ στα τοπικά ΜΜΕ “κάποιοι υπουργοί δεν φορούν παντελόνια”, επειδή δεν της έδωσαν σημασία και δεν εισακούστηκε από τους υπουργούς της ΝΔ , που μετέφεραν την Αρχιτεκτονική σχολή από την Καστοριά, τώρα ζητά από τον λαό της Καστοριάς να ψηφίσουν “τους υπουργούς που δεν φοράνε παντελόνια” για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο στον νομό Καστοριάς. Την ίδια στιγμή η κ. Ζεμπιλιάδου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, πνέει τα μένεα με δηλώσεις της κατά του περιφερειάρχη γιατί μίλησε για τα αυτονόητα! Να γυρίσει δηλαδή η Αρχιτεκτονική σχολή στην Καστοριά. Η κ. Ζεμπιλιάδου που υπήρξε και διευθύντρια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Κοζάνης κ. Κουκουλόπουλου , ο οποίος στο προσωπικό του προεκλογικό φυλλάδιο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου , αναφέρει ως ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ , την μεταφορά της Αρχιτεκτονικής σχολής από την Καστοριά στην Κοζάνη!Αλήθεια ποιά είναι η άποψη του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς για το θέμα αυτό; Συμφωνούν με τις υπόγειες διεργασίες του μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Κουκουλόπουλου εις βάρος της Καστοριάς, για να φύγει η Αρχιτεκτονική από την Καστοριά; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση για την Δ. Μακεδονία. Και ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς δεσμεύεται πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν να επαναφέρει την Αρχιτεκτονική σχολή στην Καστοριά, για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και να μην χαθούν τα εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε ο ελληνικός λαός από το υστέρημα του για ένα κτίριο που θα γίνει κουφάρι από την ανεπάρκεια των Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.