Μαρία Αντωνίου: Τα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγούν τους αγρότες με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό

Μαρία Αντωνίου: Τα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  οδηγούν τους αγρότες με μαθηματική ακρίβεια σε αφανισμό

 

Μία ιδιαίτερα ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση και συζήτηση με εκπροσώπους αγροτών της περιοχής μας, είχε την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στο Πολιτικό της Γραφείο, η Μαρία Αντωνίου, εν μέσω των τελευταίων κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου για τα σκληρά μέτρα που αναμένεται να προωθήσει η Κυβέρνηση, με το νέο νομοσχέδιο.

Στην συνάντηση, η οποία αποτέλεσε συνέχεια ενός μεγάλου κύκλου συναντήσεων που πραγματοποιεί η Μαρία Αντωνίου με στόχο την ενδυνάμωση των θέσεων όλων των συλλογικών οργανώσεων και φορέων της περιοχής μας, συμμετείχαν ο Αγροτικός Σύλλογος Φυτικής Παραγωγής Δήμου Καστοριάς, η Αγροτική Συνεταιριστική Οργάνωση Καστοριάς και ο Α.Σ. Ορμή Βιτσίου με εκπροσώπους τους, οι οποίοι αναφέρθηκαν διεξοδικά σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα που τους απασχολούν, με βασικότερα τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “εάν ψηφιστούν ως έχει τότε ο πρωτογενής τομέας έσβησε”.

Εκτός όμως από το υπόμνημα, με το διεκδικητικό τους πλαίσιο, κατέθεσαν εγγράφως και τις προτάσεις τους για τα αναπτυξιακά έργα στον Δήμο Καστοριάς που έχουν στόχο την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα στην περιοχή μας, γεγονός το οποίο δείχνει τον θετικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν οι αγρότες της περιοχής μας, τον Τομέα που τους αφορά.

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνίου, ακούγοντάς τους με προσοχή, τάχθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την συνάντηση, ευχαρίστησε δε για την πληρέστατη ενημέρωση και προανήγγειλε ότι θα υπάρχει ολοκληρωμένη προσέγγιση του θέματος αμέσως μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου.
Για τον λόγο αυτό θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή και επικοινωνία.

Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν, πάντοτε στο μέτρο των δυνατοτήτων της, για την προστασία και στήριξη του αγροτικού κόσμου, ρίχνοντας τα βέλη της προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που επιμένει να υπερφορολογεί όλη την παραγωγική διαδικασία συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι με αυτόν τον τρόπο οδηγεί τον πρωτογενή τομέα σε καταστροφή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.