Κλιμάκιο της Ν.Δ. στην Fur Excellence

Στα περίπτερα της Fur Excellence περιηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου συνοδευόμενη από την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη. Η κ. Σπυράκη αναφέρθηκε στην ανάγκη για εξωστρέφεια και την αύξηση του εργατικού δυναμικού στον κλάδο. Η ευρωβουλευτής ανέφερε επίσης την ανάγκη εναρμόνισης της φορολογίας της Ε.Ε. με την Κίνα. Το θέμα, συνέχισε, θα έρθει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έως το τέλος του 2016. Θα συνεργαστούμε με την κ. Αντωνίου παράλληλα σε επίπεδο Εθνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Η γούνα δεν είναι προϊόν, είναι ένας μεγάλος κλάδος, σημείωσε. Τέλος σε σχέση με την Ρωσία επεσήμανε πως η Ε.Ε. θα κάνει προσπάθεια να εξομαλύνει σταδιακά τις σχέσεις της με τη Ρωσία, εφόσον και η Ρωσία κάνει βήματα στην κατεύθυνση της βελτίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την εμπλοκή με την Ουκρανία».

1 3 4 5 6 7

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνίου, της Μαρίας Σπυράκη και του πρώην υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Λίγο αργότερα την έκθεση επισκέφτηκε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος ο οποίος ξεναγήθηκε στα περίπτερα και συνομίλησε με τους εκθέτες. Ο γραμματέας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο καλό κλίμα μεταξύ των εκθετών. “Βλέπουμε ανθρώπους της παραγωγής σε εταιρίες με εξαγωγική δύναμη”, επεσήμανε ο κ. Παπαμιμίκος.
5 1 2 3 4

Δείτε τις δηλώσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου

Leave a Reply

Your email address will not be published.