Ανεβάζει τους τόνους η Μ. Αντωνίου: Δεν θα ξανασχοληθώ με το «καλάμι» της κ. Τελιγιορίδου

Ανεβάζει τους τόνους η Μ. Αντωνίου: Δεν θα ξανασχοληθώ με το «καλάμι» της κ. Τελιγιορίδου

Αφού ξεπέρασε τις αυταπάτες της η κ. Τελιγιορίδου, έβγαλε από μέσα της τον Τσοχατζόπουλο (με τον οποίο άλλωστε συμμετείχε στις ίδιες βουλευτικές λίστες του ΠΑΣΟΚ,  πριν δηλώσει ΣΥΡΙΖΑ) για το ποιος έχει δικαίωμα να μιλάει και τι θα λέει.

Και μάλιστα λέγοντας για μία ακόμη φορά ψέματα, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν αναφέρθηκα ποτέ στην αποστολή της Βουλής των Ελλήνων, στην οποία ασφαλώς συμμετέχουν όποιοι Βουλευτές ορίζονται. Εγκάλεσα την ίδια για την απαξία της να ασχοληθεί με τα «ταπεινά» θέματα της Καστοριάς, την οποία άλλωστε εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Την Καστοριά, στην οποία έταζε 13η σύνταξη, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αφορολόγητο στις 12.000€, αύξηση μισθών και συντάξεων και άλλα πολλά και τώρα το έριξε …στην άτιμη την αυταπάτη και στους «κόφτες».

Σε ότι αφορά τις εξυπνάδες περί μη συμμετοχής μου σε αποστολές της Βουλής, θέλω απλά να σημειώσω ότι στην συνείδηση των συμπολιτών σου σε καταξιώνει η συνέπεια στις ιδέες σου και η ψήφος τους. Και στα δύο η κ. Τελιγιορίδου πέρασε και δεν ακούμπησε ακόμα…

Υ.Γ.: Η πολιτική μου ηθική και τα προβλήματα των συμπολιτών μου και του τόπου μας, προφανώς και δεν μου επιτρέπουν να ξανασχοληθώ με το «καλάμι» της κ. Τελιγιορίδου.

Μαρία Αντωνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η επίσημη τοποθέτηση της Ολ. Τελιγιορίδου για το ταξίδι στην Τουρκία

Σκληρή επίθεση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Μ. Αντωνίου

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.